איך ניתן להוציא תיקייה ממחשב נייד ששבת?

• הוסף לסימניות
בס''ד

אני כעת מתארחת, ושמרתי תיקיית תמונות חשובה במחשב נייד של המארחים.
היום בבוקר, המחשב פשוט לא נדלק, גם לא בחיבור להטענה .
יש דרך להביא מחשב נוסף או משהו כזה ולחלץ את התיקייה שלי?
המארחים יקחו את המחשב לאחר החג לטכנאי לבדוק את הקריסה... אבל אני היום עוזבת אותם ומי יודע מתי אבוא אליהם שוב?

תודה רבה מראש למסייעים.....

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר דרך לחלץ עם מחשב אחר בלי להוציא את הדיסק (משום שהמחשב לא נדלק כלל) מה שאפשר לעשות זה להוציא את הדיסק קשיח מהמחשב ע"י פתיחה של המחשב ולחב את הדיסק בלבד למחשב נוסף (או ע"י קופסה של האר דיסק חיצוני או ע"י חיבור פנימי למחשב אחר)
אם ישנה אחריות על המחשב צריך לקחת בחשבון אם אחריות כוללת פתיחת מחשב

• הוסף לסימניות
תוציאו את הסוללה
תוציאו משקע ההטענה
המתינו כמה דקות
החזירו את הסוללה
לחצו על כפתור ההדלקה חצי דקה
לחצו על כפתור ההדלקה לחיצה קצרה להפעלת המחשב

• הוסף לסימניות
תוציאו את הסוללה
תוציאו משקע ההטענה
המתינו כמה דקות
החזירו את הסוללה
לחצו על כפתור ההדלקה חצי דקה
לחצו על כפתור ההדלקה לחיצה קצרה להפעלת המחשב
כל הכבוד יוסי סופסופ מישהו מקצועי שמבין שהקביעה של הלקוח שהמחשב מת היא ברוב המקרים קצר בין הידיעה של הלקוח במחשבים לבין הידיים שלו.

• הוסף לסימניות
לאחר נסיונות רבים, אולי למישהו יש כזה מטען בבני ברק?
כנראה שהמטען בעייתי.

קבצים מצורפים

• IMG-20180927-WA0003.jpeg
    IMG-20180927-WA0003.jpeg
    KB 1,003.3 · צפיות: 43
  • IMG-20180927-WA0001.jpeg
    IMG-20180927-WA0001.jpeg
    KB 446.9 · צפיות: 45

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה