windows איך ניתן להחזיר את ה'התחל' של וינדוס 7, כולל הסרגלי כלים שיוצאים משורת המשימות?

• הוסף לסימניות
לפני כ-4 שנים התקנתי לראשונה וינדוס 11, והיה חסר לי מאד ה'התחל' של וינדוס 7, ובעיקר האפשרות 'להוציא' מתוך 'שורת המשימות' סרגלי כלים, בלחיצה על לחצן ימני.
בזמנו מצאתי איזו תוכנה, לא זוכר מה, שעשתה את העבודה, והחזירה לי את המצב לקדמותו כולל הסרגלים.
כיום, מצאתי רק את התוכנה 'אופן של', שהיא נחמדה, אבל אני לא רואה שם את האופציה הנ"ל.
אודה מאד למי שיוכל לעזור לי בענין זה.

• הוסף לסימניות
לפני כ-4 שנים התקנתי לראשונה וינדוס 11, והיה חסר לי מאד ה'התחל' של וינדוס 7, ובעיקר האפשרות 'להוציא' מתוך 'שורת המשימות' סרגלי כלים, בלחיצה על לחצן ימני.
בזמנו מצאתי איזו תוכנה, לא זוכר מה, שעשתה את העבודה, והחזירה לי את המצב לקדמותו כולל הסרגלים.
כיום, מצאתי רק את התוכנה 'אופן של', שהיא נחמדה, אבל אני לא רואה שם את האופציה הנ"ל.
אודה מאד למי שיוכל לעזור לי בענין זה.
לא יודע מה זה "הסרגלים" אבל יש תוכנות נוספות כמו StartAllBack (כעיקרון לא חינמי אבל יש פרוץ)

• הוסף לסימניות
תודה רבה, אכן התקנתי את התוכנה הנ"ל, והיא החזירה לי את הסרגלים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה