דרוש מידע איך ניתן להירשם עכשיו למשפחתון של התמת?

• הוסף לסימניות
מה עושים?
נזכרנו מאוחר מדי :(
ירוקים בענין ואנו נתקפים בחרדה ובהלם
זה כבר עברררר,
אל תצחקו,
אנחנו אובדי עיצות,
מה עושים?
המשפחתון בב"ב.
אנאא

• הוסף לסימניות
בד"כ יש מועד רישום ב' לאחר סיום הוועדות קבלה.
אבל זה על בסיס מקום פנוי כמובן...
תנסו להתקשר למחלקת משפחתונים (בשביל מועד ב')

• הוסף לסימניות
בד"כ יש מועד רישום ב' לאחר סיום הוועדות קבלה.
אבל זה על בסיס מקום פנוי כמובן...
תנסו להתקשר למחלקת משפחתונים (בשביל מועד ב')
משפחתונים כל הידוע לי הרישום הוא דרך הרכזות המשפחתונים ולא דרך משרד הכלכלה
1651057417752.png

מקור

• הוסף לסימניות
משפחתונים כל הידוע לי הרישום הוא דרך הרכזות המשפחתונים ולא דרך משרד הכלכלה
צפה בקובץ המצורף 1106876
מקור
נכון, לכן כתבתי להתקשר למחלקת משפחתונים, אבל גם שם הרישום הסתיים מזמן.
וזה פועל באותה צורה כמו המעונות - של ועדות קבלה, ומועד רישום ב'.

• הוסף לסימניות
נכון, לכן כתבתי להתקשר למחלקת משפחתונים, אבל גם שם הרישום הסתיים מזמן.
וזה פועל באותה צורה כמו המעונות - של ועדות קבלה, ומועד רישום ב'.
מה הקשר מחלקת משפחתונים ????
אין צורך להתקשר בנושא לתמ"ת ואין שום ועדות קבלה במשפחתונים כלל !
מהיכרות אישית !
הכל עובד דרך הרכזת !
אולי זה כך רק בנאות מרגלית, לא מכיר את ההתנהלות ברשתות אחרות, אבל בנאות מרגלית זה כך

• הוסף לסימניות
מה הקשר מחלקת משפחתונים ????
אין צורך להתקשר בנושא לתמ"ת ואין שום ועדות קבלה במשפחתונים כלל !
מהיכרות אישית !
הכל עובד דרך הרכזת !
אולי זה כך רק בנאות מרגלית, לא מכיר את ההתנהלות ברשתות אחרות, אבל בנאות מרגלית זה כך
התכוונתי למחלקת המשפחתונים של עיריית בני ברק. לא נראה לי שיש משפחתונים אחרים בבני ברק. ובהחלט יש שם וועדות קבלה. כבר ברישום חייבים להגיש את כל המסמכים הרלוונטיים.

• הוסף לסימניות
הקפצה קצת ישנה...
מחפשת לרשום כעת את בני למשפחתון בבני ברק. (נולד לפני כחודש ככה שלא היה אפשר לרשום אותו במועדי הרישום המוקדמים)
מה אני צריכה לעשות בשביל זה? פניתי בפרטי למטפלות וסיכמתי עם מישהי שאני מתחילה אצלה אבל האם משהו אמור לעבור דרך העירייה? אילו מסמכים צריך להגיש ולמי? אני מאבדת את עצמי בתוך כל הבירוקרטיות האלה---

• הוסף לסימניות
את חייבת לפנות למחלקת משפחתונים בבני ברק
תגידי להם שדיברת עם המטפלת ושיש לה מקום פנוי
אחרי שזה סודר מולם הם יגידו לך מה צריך להגיש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה