דרוש מידע איך ניתן להעלות קובץ כבד לפרוג ???

• הוסף לסימניות
כבר כמה פעמים שמבקשים להוריד שיר מסוים ואני מצליח להוריד
רק שאיני מצליח להעלות לפרוג בגלל שהקובץ כבד
יש אולי אפשרות של דרייב אבל מה זה אומר? תודה מראש

• הוסף לסימניות
מצטרף לשאלה
הקבצים שניתן להעלות כאן הם עד 25MB
ואם אני רוצה להעלות קובץ שהוא יותר מזה?
דרייב נטפרי יכולים לחסום בשנייה (משיהו יודע מה החוקים שלהם בנושא?)

• הוסף לסימניות
ניסית לדחוס / להמיר את הקובץ לפורמט קל יותר?
יש היום תוכנות חינמיות רבות מקוונות ושאינן - לשם כך.

• הוסף לסימניות
ניסית לדחוס / להמיר את הקובץ לפורמט קל יותר?
יש היום תוכנות חינמיות רבות מקוונות ושאינן - לשם כך.
ניסיתי אך ללא הצלחה
כלומר זה הומר לי אבל לא מספיק בשביל להעלות לפרוג
וילמי שהציע להעלות לדרייב שלי ולהעתיק את הקישור לכאן גם את זה ניסיתי אבל הוא לא נותן לפתוח את הקישור מבלי להיכנס למייל
מה עושים ???????????????
הבו עצות ורעיונות !!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה לכם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כדי שכל מי שיראה את הקישור יוכל לפתוח אותו זה מה שצריך לעשות:
תעלה את הקובץ לדרייב שלך, תלחץ על השלוש נקודות בצד ותבחר "שיתוף", תפתח לך חלונית כזו, תחת הקטגוריה גישה כללית אתה בוחר "כל מי שקיבל את הקישור הזה", שמור שינויים ותעתיק את הקישור.
עכשיו זה עובד וכל מי שיקבל את הקישור יוכל להיכנס אליו.

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת? עשית שיתוף ברמה הכי גבוהה - כלומר -"כל מי שמקבל את הקישור" - לקובץ? אם כן לא אמורה להיות בעיה.

כדי שכל מי שיראה את הקישור יוכל לפתוח אותו זה מה שצריך לעשות:
תעלה את הקובץ לדרייב שלך, תלחץ על השלוש נקודות בצד ותבחר "שיתוף", תפתח לך חלונית כזו, תחת הקטגוריה גישה כללית אתה בוחר "כל מי שקיבל את הקישור הזה", שמור שינויים ותעתיק את הקישור.
עכשיו זה עובד וכל מי שיקבל את הקישור יוכל להיכנס אליו.
עוד לא ניסיתי את מה שאתם מציעים פה מפאת חוסר הזמן
אבל נשמע רעיון טוב ומבוסס
תודה רבה לכם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה