מידע שימושי איך ניתן לסמוך על רופא השיניים?

• הוסף לסימניות
אלו שכתבו על הטיפולים בקופות- שזו השיטה שלהם- זה מידיעה ונסיון אישי?
כי אחרי הכל הבדלי הסכומים הזויים..
ובנוסף, הקופות חייבות לשמר את השם הטוב שלהן, אז למה שלא יעשו את הטוב ביותר?!..
אשמח להבין.
אני הלכתי לקופה, והרופא אמר לי שצריך לעקור שן (ואולי שניים, כבר לא זוכר) והלכתי לפרטי שהיה זול בהרבה מהתוכנית של הקופה שהייתה כמה אלפים על כמה וכמה שניים שכך הרופא קבע, והפרטי טען שלמה לעקור ?! אפשר לעשות טיפול שורש וזהו

• הוסף לסימניות
@גזור ושמור - בעיקרון כדאי להן לקופות לשמור על השם הטוב שלהן...
בפועל, כשאני מגיעה לטיפול שיניים דרך הקופה ותוהה עם הרופא הצעיר כבר התברמץ... הבטן קצת מתהפכת.
טרם נתקלתי במומחים משכמם ומעלה שעובדים דרך הקופה (ואני יודעת שיש טובים! מניסיון של חברות מרוצות. אני אישית פשוט לא הגעתי אליהם)

• הוסף לסימניות
פגשתי רופא שעבד בפרטי ועבר לקופה, והוא טען לי בתוקף שרק מי שלא מצליח בפרטי עובד דרך הקופה, כי התנאים שם ביחס לתנאים בשוק הפרטי הם כאין וכאפס....
שכל אחד יקח את המידע הזה לכיוון שהוא רוצה

• הוסף לסימניות
באמת בעיה הנושא הזה.
גם לא כולם עובדים באופן ישר...
וגם כנראה יש הבדלים בגישה.
פעם רופא שיניים אמר לי לגבי שן בינה עליונה שכדאי לעקור אותה, וגם את התחתונה.
הלכתי לרופא שני שאמר לעקור רק את העליונה.
ורופא שלישי אמר לא לעקור בכלל, רק לעשות סתימה...
ספציפית על שיני בינה זה מאד רווח שיש דעות שונות
יש רופאים שישר ממליצים לעקור את כולם, מבחינתם זה שן מיותרת
יש כאלו שברגע שצריך שם טיפול הכי קטן יגידו לעקור
ויש כאלו שימשיכו לטפח אותם עד 120..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה