כללי איך ניתן לפעול בפרוג

• הוסף לסימניות
כבר כמה פעמים שניסיתי לבקש ייעוץ או חוו"ד שפורום וכמעט לא היו תגובות או היו תגובות מועטות

איך ניתן לגרום שיגיבו ויתעניינו

תודה מראש

• הוסף לסימניות
אולי לחדד את השאלה בענין עליו אתה רוצה לשמוע.

ואל דאגה - לכולם זה ככה. יש הרבה פעמים שלא מגיבים וזה לא נובע מחוסר רצון לעזור, אלא פשוט לעיתים עסוקים ולא שמים לב. גם לי זה היה ככה וגם אני הרגשתי שלא שלא מתענינים בשאלות שלי, אבל לאט לאט הבנתי שזה תלוי בכמה דברים:
1. עסוקים ולא שמו לב.
2. השאלה לא מספיק ממוקדת/ברורה.
3. לא יודעים איך לעזור/מה התשובה.

הצלחות רבות.

• הוסף לסימניות
לדעתי עונים כאשר:
א.
השאלה ברורה. ולא ערפילית כמו:" נתקע לי המחשב,למישהו יש מושג"... (כמו שציין בית לפני)

ב. יודעים את התשובה... או כיוון משוער אליה.

ג. אם זה חוו"ד: כאשר מרגישים שיש פוטנציאל. אך גם צריך שיפור.
עבודות גרועות או מושלמות לא זוכות לתגובות מועילות.
לכל היותר: "וואו,איזה יפה"...

כמובן זה הכללה גסה, אך יש בה משהו.

וגם יש מקרים פלאיים, שפשוט לא מגיבים כל כך. והסיבות הן תעלומה...(אולי כי העלו ב3 בלילה ובדקו שוב בחמש בבוקר?...)

• הוסף לסימניות
ראשית תודה לכל העוינם
רציתי לשאול כיצד ניתן לבצע הקפצה להודעה שנכתבה בעבר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י orech72;1175404:
ראשית תודה לכל העוינם
רציתי לשאול כיצד ניתן לבצע הקפצה להודעה שנכתבה בעבר

כותבים : "הקפצה" ומקפיצים...

• הוסף לסימניות
פשוט לכתוב שתי מילים בתגובה.
כמו- הקפצה לדוג'.

• הוסף לסימניות
:)ואולי תפרטו יותר... הרי הוא ביקש תגובות...
לך לאותו אשכול, תעמוד בתגובה אחרונה ותוסיף תגובה נוספת משלך ותכתוב שם 'הקפצה'.
מה שקורה זה, שמיד האכול עולה חזרה לתחילת הפורום וכולם רואים אותו שוב.
מובן?
הצלחות.

• הוסף לסימניות
טיפים ליותר תגובות:
1. לעזור הרבה לאחרים, בפורום וגם באישי
2. לכתוב כותרת מפורטת, הכוללת את הבעייה/שאלה ואם זה קשור לתוכנה מסויימת לפרט בכותרת את התוכנה ואת גירסתה, אם זה קשור למערכת ההפעלה או לחומרה לפרט כנ"ל
(לא "עזרה דחוףףףףף" וכד')
3. אם זו בקשה לחוו"ד להשתדל לשים קובץ PNG ולא JPEG או PDF שאינם מוצגים על המסך. אם מדובר במס' עמודים אפשר לשים בנוסף PDF.
4. לצלצל תודה למי שעוזר
5. להתנסח בצורה ברורה
6. לפני ששולחים שאלה לבדוק בחיפוש אם כבר ענו על שאלה דומה בעבר. ישנן שאלות שחוזרות על עצמן מדי מס' ימים ולאף אחד כבר אין כח לענות. (למשל איך שומרים קובץ באינדיזיין שייפתח בגירסה ישנה יותר או איך יוצרים חלון באינדיזיין)

• הוסף לסימניות
ועוד דבר קטן וחשוב, להשתדל להעלות רק קבצי png, כדי שיוכלו לראות ישר את הקבצים!

• הוסף לסימניות
נשמח לשמוע תגובות

זו הודעה שפירסמתי בשבוע שעבר ולא היתאה שום תגובה

מילון אנגלי עברי מלווה בתמונות וציורים 160 עמודי צבע,

ניתן לפנות באישי לבירורים

כמה עמודים לדוגמא

<fieldset class="fieldset"><table style="width: 45px; height: 184px;" border="0" cellpadding="0" cellspacing="15px"><tbody><tr><td>
</td></tr><tr><td>
</td></tr><tr><td>
</td></tr><tr><td>
</td> </tr></tbody></table></fieldset>

• הוסף לסימניות
הקפצה -חוו&quot;ד

הקפצה

• הוסף לסימניות
לפי הנוסח "ניתן לפנות באישי לבירורים" זה נראה כמו מודעת פרסומת, ולא כמו בקשה אמיתית לחוו"ד

• הוסף לסימניות
הכריכה:
הצבעים בכריכה אינם מושכים.
תהפכי את הרקע לשמים עדינים ואת האותיות תעשי צבעוניות, הרי הם העיקר
כרגע מה שבולט זה האדום של השמיים (צבע אדום מתאים יותר לאוכל מלספר)
בתוך הספר מה שבולט:
שאין קו אחיד, התמונות והציורים כל אחד בסגנון שונה
אני מאמינה שהשקעת רבות במציאת הציורים והתמונות
אך אולי שווה לך להשקיע וללכת לציירת שתאייר לך את כל הציורים בסגנון אחד
ואם את הולכת על תמונות אז שהכול יהיה מצולם כיאות ויהיה על רקע אחיד
לא מטוס על רקע שמיים ואמבולנס על רקע רחוב...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1175443:
4. לצלצל תודה למי שעוזר

נקודה זו חשובה מאוד, לפעמים רואים אשכול של בקשת עזרה שפותח האשכול בכלל לא מזכיר מילת תודה/צלצול על תגובות שענו לו, פשוט כלום, כאילו מישהו חייב לו משהו, ולא רק זה אלא הוא ממשיך לבקש/לשאול.. פשוט שירות 144...
וגם עכשיו, רק בהודעות מהיממה האחרונה ישנם כמה וכמה אשכולות שכאלו. תבדקו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1175558:
נקודה זו חשובה מאוד, לפעמים רואים אשכול של בקשת עזרה שפותח האשכול בכלל לא מזכיר מילת תודה/צלצול על תגובות שענו לו, פשוט כלום, כאילו מישהו חייב לו משהו, ולא רק זה אלא הוא ממשיך לבקש/לשאול.. פשוט שירות 144...
וגם עכשיו, רק בהודעות מהיממה האחרונה ישנם כמה וכמה אשכולות שכאלו. תבדקו.

הרבה יותר יותר משירות 144
לפעמים אני יושבת המון זמן לחפש תמונה, גם במאגר שלי גם באתרים.... מורידה ומעלה......
לוקח לי המון זמן.... וכאילו כלום..... אני מחכה ומחכה ומחכה ומחכה לראות האם בכלל ההוא או ההיא ראתה ששמתי תמונה, ופשוט כ-ל-ו-ם.
לא ח"ו שכולם ככה! רוב האנשים כן אומרים תודה!

• הוסף לסימניות
בנוסף לכככל מה שכתבתם, לפעמים חוץ מזה גם הקובץ כבד, וצריך להעלות אותו לשרת בכדי שיוכלו להוריד, וזה מאט את הגלישה, אבל מה לא עושים לטובת חברי הפורום..
וכדוגמת ג'מבומייל ששם ישנה אפשרות לראות את מספר ההורדות, וכאן ההלם יכול להכות חזק יותר; מס' הורדות 80 ויותר.. מס' צלצולים 3, אולי 5, ובמצבים טובים יותר זה בקושי מגיע ל10. מנסיון אישי!

אבל חברים זה נושא דיי נדוש כאן בפורום, זה שאנשים מתנים את צערם על אי היחס והכבוד הניתן להם [ובהחלט הראוי להנתן להם] על זה שפעלו וטרחו עבור ניק כאן בפורום..
אז למה לכם? זה בין כה לא מועיל, תכוונו בטירחה לשם שמים ולחינוך עצמי, וזה הריווח הכי גדול שיהיה לכם!

וכמובן, בלי הכללות.

• הוסף לסימניות
פעם שמעתי קטע חכם:
כשאדם יוצר פרסומת/ כותב מכתב וכ'
עליו ליצור זאת עם רגשות חיוביים לדוגמא בפרסומת: אני מכין עכשיו פרסומת כדי שאנשים יראו ויתלהבו וירצו לקנות ויספרו לעוד אנשים ועוד יבואו לקנות וכן הלאה.
וזה הוכיח את עצמו....

• הוסף לסימניות
מחיקה

נכתב ע"י מירי456;1175513:
הכריכה:
הצבעים בכריכה אינם מושכים.
תהפכי את הרקע לשמים עדינים ואת האותיות תעשי צבעוניות, הרי הם העיקר
כרגע מה שבולט זה האדום של השמיים (צבע אדום מתאים יותר לאוכל מלספר)
בתוך הספר מה שבולט:
שאין קו אחיד, התמונות והציורים כל אחד בסגנון שונה
אני מאמינה שהשקעת רבות במציאת הציורים והתמונות
אך אולי שווה לך להשקיע וללכת לציירת שתאייר לך את כל הציורים בסגנון אחד
ואם את הולכת על תמונות אז שהכול יהיה מצולם כיאות ויהיה על רקע אחיד
לא מטוס על רקע שמיים ואמבולנס על רקע רחוב...
בהצלחה

111

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה