איך ניתן לצרף קטע AVI לעריכת סרט בפרמייר?

• הוסף לסימניות
איך ניתן לצרף קטע AVI לעריכת סרט בפרמייר?
אני רוצה לשלב קטע כזה מתחת לכיתוב.
תודה

• הוסף לסימניות
מה הבעיה? את יודעת לערוך סרט בפרימייר? להוריד לטימלין? יש לך בעיה ביבוא? בעקרון קובץ AVI הוא האופטימלי לעבודה על פרימייר, כך שלא אמורה להיות בכלל בעיה...

• הוסף לסימניות
הכוונה כנראה לקובץ וידאו שצולם במצלמת סטילס ביתית.

פריימיר לרוב אינו מכיר בהם.

• הוסף לסימניות
MPG ניתן ליבא, אך AVI נותן שגיאה

קבצים מצורפים

• 222.jpg
    KB 52 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
זה תלוי בהרבה דברים. לפי שם הקובץ זה נראה קובץ שעבר המרה ל-AVI יכול להיות שהפרמטרים בהמרה שגויים. או שקובץ המקור הוא פורמט בעייתי.

• הוסף לסימניות
AVI יכול להתפרש כהרבה דברים, גם קידוד (פורמט) DIVIX או XVID הסיומת שלו זה AVI את יכולה לעשות לחצן ימני על הקובץ ומאפיינים ומתקדם לנסות לראות איזה קידוד זה, בכל אופן את יכולה להשתמש בתוכנות המרה להמיר את זה לMPG שזה לא מומלץ, או לAVI פרוס (UNCOMPRESS) סליחה עם היה לי טעויות כתיב באנגלית...

• הוסף לסימניות
יש הרבה סוגי AVI שלא נפתחים, עקב בעיות קדוד שונות, גם אני נתקלתי בזה, ולא היתה לי ברירה אלא להמיר את זה לwmv או לmpeg , רק כך הוא הסכים לי, בהצלחה

• הוסף לסימניות
זה בערך מה שהסברתי, רק שעדיף AVI פרוס אמיתי ולא קידודים, כל הרעיון של הקידודים והדחיסות למינהם הוא לחסוך בגודל הקובץ, רק שהפרמיר יצטרך לפתוח אותו בפעולת רינדור שלו... מה שמכביד גם עליו וגם על המחשב... לכן לפני שמדברים על MPG קודם לחשוב על דרך אחרת...

• הוסף לסימניות
הכי טוב להמיר format factory לAVI (שוב פעם) וזה עובד יופי...

• הוסף לסימניות
פורמט פקטורי זו תוכנה ביתית מאוד פרימיטיבית ולא מומלצת למשתמש המקצועי

• הוסף לסימניות
תנסי לשנות רק את סיומת הקובץ ל-mpg
או שתתקיני את המקודדים של k- lite נראה לי שיפתרו את הבעיה

• הוסף לסימניות
למה למה למה???? סתם להוריד איכות ולהשתגע...

פשוט להוריד את חבילת K-LITE המלאה מהאתר שלהם, והבעיה נפתרת.

• הוסף לסימניות
אז באיזה תוכנת המרה אתה ממליץ?
aTube Catcher זה כן מקצועי?

• הוסף לסימניות
אז באיזה תוכנה אתה ממליץ להמיר?
aTube Catcher
זה כן תוכנה מקצועית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosale;364123:
פורמט פקטורי זו תוכנה ביתית מאוד פרימיטיבית ולא מומלצת למשתמש המקצועי

אני לגמרי מסכימה.
פורמט דפקטורי בלעז..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה