כללי איך ניתן לשמור קובץ אינדיזיין לגרסאות קודמות?

• הוסף לסימניות
מ- cs4 ל- cs.

תודה

• הוסף לסימניות
מה שאת עושה ב-CS4 אין בעיה לפתוח ב-CS5 הבעיה היא ההפך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;900444:
מה שאת עושה ב-CS4 אין בעיה לפתוח ב-CS5 הבעיה היא ההפך

זה בדיוק מה שאני שואלת....

• הוסף לסימניות
כל גרסת אינדזיין, יכולה לשמור רק לגרסה אחת קודמת.
IDML. INX

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;900448:
כל גרסת אינדזיין, יכולה לשמור רק לגרסה אחת קודמת.
IDML. INX
תודה.
איך בדיוק אני עושה את זה?

• הוסף לסימניות
יצוא
תחפשי סיומת IDML
רק המלצה - תשמרי קודם גיבוי לקובץ - השבוע כשעשיתי יצוא קרס לי הקובץ ללא יכולת שחזור או פתיחה מחדש. מקווה שזו תקלה חד פעמית שלא קשורה ליצוא אותו עשיתי הרבה פעמים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ruchama135;900679:
מצאת? הסתדרת?

תודה... מצאתי, סגרתי ושלחתי הלאה.
השניה עם ה cs3 טוענת שזה לא נפתח לה...

אז אני כבר לא יודעת.

• הוסף לסימניות
נכון. הוא יכול להיפתח רק בגירסה אחת אחורנית...
ז"א שצריך תיווך של משהו עם cs4...

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה