כללי איך נכון לבנות חוברת בגודל כזה

• הוסף לסימניות
60 רוחב
16 גובה
בעצם זה מתקפל כמו אקרודיון.
איך הכי נכון לבנות ולשלוח לדפוס?
עד עכשיו בניתי פריסה מלאה
ז"א עבדתי על שני עמודים גדולים,
לכל אחד בניתי בלידים כמו שמתאים (חלק רק מימין ולמעלה ולמטה, חלק להיפך)
וחילקתי לעצמי לפי גדלי העמודים
אבל זה ממש מעצבן
והתלבטתי , אם אני רוצה לבנות עמודים נפרדים,
ואני צריכה לשלוח עם בלידים - הדפוס שיעמד יחבר את לי את הכל אני דואגת שלא יעלים מספיק את הבליד ואז ישארו חלקים שהם מעבר לגרפיקה

מה הכי מומלץ??
פשוט מזמן התחלתי לבנות ככה כשעוד לא היה לי מי יודע מה מושג באינדיזיין ומאז המשכתי על אותו גריד
והיום אני תוהה אם להעיז לשנות

דחוף לי.. תודה!

• הוסף לסימניות
לדעתי הכי כדאי לדבר עם הדפוס,
מאוד יכול להיות שכדאי לעשות כל אחד בעמוד נפרד והדפוס יחבר ויסתדר

• הוסף לסימניות
לדעתי אם יש לך מיספור ואת אומרת בדיוק את צורת הקיפול שאת רוצה, לא אמורה להיות בעיה. אבל עדיף שתיקחי בחשבון לעשות לעצמך דוגמית אפילו עם נייר A4 שיהיה מחובר בצורה שאת רוצה להדפיס סט שלם ושייראו איך זה בא בדיוק. לי יצא לעשות ככה למישהו והעובד קיפל הפוך ממה שהיה צריך. הייתי צריך לעשות 2500 קיפולים ידניים בתוך שעתיים וחצי כדי שזה יהיה מוכן, רק להפוך כיוון. זה הכל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתנה ששווה;1712115:
לדעתי אם יש לך מיספור ואת אומרת בדיוק את צורת הקיפול שאת רוצה, לא אמורה להיות בעיה. אבל עדיף שתיקחי בחשבון לעשות לעצמך דוגמית אפילו עם נייר A4 שיהיה מחובר בצורה שאת רוצה להדפיס סט שלם ושייראו איך זה בא בדיוק. לי יצא לעשות ככה למישהו והעובד קיפל הפוך ממה שהיה צריך. הייתי צריך לעשות 2500 קיפולים ידניים בתוך שעתיים וחצי כדי שזה יהיה מוכן, רק להפוך כיוון. זה הכל...

לכן אני דואגת :(:(

אבדוק מחר עם בית הדפוס למרות שרציתי לסיים עם זה עכשיו..
תודה!

• הוסף לסימניות
באינדיזיין, נכון?
את מגדירה 6 עמודים בכפולות של 3 (כל עמוד 30*16)
ואז ביצוא את יכולה גם להפריד כל עמוד בנפרד או ביחד. את מגדירה סימני חיתוך וקיפול.

• הוסף לסימניות
כן, באינדיזיין :)

למה 6? כפול 3 זה 18, ואני צריכה 12

ואז מה יהיה כאילו "כפולה"? 1 ליד 2 , 2 ליד 3 וכו'?
כי זה פריסה אחת שלמה, זה לא חוברת קיפול או משהו

בקיצור, לא הבנתי

:confused::confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
רגע, זה כאילו אקורדיון שמתקפל בחלק הקצר יותר?

• הוסף לסימניות
מתקפל בחלק הארוך ,
כמו עלון של שלום לעם אם את מכירה

משהו כזה אבל ארוך,

6 עמודים * דוצ - 12

קבצים מצורפים

• הדמיה עלון סוכות.jpg
    KB 359.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
תודה ענקית לרחלי על ההסבר באמצע הלילה
אין מילים!!!
(איפה הייתי בלי פרוג....)

למי שיצטרך -
צריך לפתוח פשוט מסמך עם 12 עמודים בגודל של עמוד בודד עם כל ההגדרות (בלידים וכו')
בתפריט מורחב בחלונית של של PAGES
לבטל V באפשרות:

Allow Document Pages to Shuffle
ולהזיז את העמודים אחד ליד השני

וזהו :)

רחלי תודה!

• הוסף לסימניות
ואז איך אני מגדיר סימני חיתוך וקיפול?
נניח שאני לא רוצה בימני קיפול, איך אני מבטל את חלקות העמודים לבודדים בייצוא? (כל פעם שאני מייצא אפילו עמודים מחוברים, הוא מייצא לי אותם מחולקים)

• הוסף לסימניות
בחלונית היצוא ישנה אופציה שנקראת spreads הנמצאת בלשונית general
כאן שצריך לסמן וי שזה אומר: תחבר את כל העמודים הנמצא ים אחד ליד השני כדף אחד ארוך.

• הוסף לסימניות
ואז יש סימני קיפול? או שזה לא קשור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה