כללי איך נכון לעשות השתקפות?

• הוסף לסימניות
האם כך? או שצריך להצמיד את תיקרת האותיות לתחתית ולהתעלם מהק' והJ?
(נעשה באינדיזיין)

קבצים מצורפים

• קטלוג משי יודאיקה כריכה ופורזץ.png
    KB 47.2 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
להצמיד לתחתית ואת הנ' וה-ק' בנפרד

• הוסף לסימניות
את יכולה לעשות השתקפות לכל השורה,להצמיד אותה לתחתית, לשכפל אותה,למחוק את הנ' וה-ק'ובשכפול להשאיר את הנ' וה-ק' ואיתם לשחק שהם יהיו במקום הנכון. ככה נדמה לי שלמדנו.
אם אני טועה והדרך שונה אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
לכאורה נכון באמת שהכל יעמוד על ה-J ורק היא תשתקף אבל זה יוצר מראה לא כ"כ אסתטי, כי יש רק אות אחת שמשתקפת.
כפתרון הייתי מציעה לך לכתוב את ה-J כאות גדולה וככה תרוויחי פעמיים:
גם זה נראה יותר טוב מצד האנגלית וגם זה יישב טוב עם השתקפות לכל המילים כי J גדולה יושבת על השורה ולא מתחתיה.

• הוסף לסימניות
ניסיתי להחליף לJ גדולה וזה לא יושב בשורה :(

נכתב ע"י דאבל אימפקט;2443462:
לכאורה נכון באמת שהכל יעמוד על ה-J ורק היא תשתקף אבל זה יוצר מראה לא כ"כ אסתטי, כי יש רק אות אחת שמשתקפת.
כפתרון הייתי מציעה לך לכתוב את ה-J כאות גדולה וככה תרוויחי פעמיים:
גם זה נראה יותר טוב מצד האנגלית וגם זה יישב טוב עם השתקפות לכל המילים כי J גדולה יושבת על השורה ולא מתחתיה.

• הוסף לסימניות
איך עכשיו? העליתי את הJ ידני...

קבצים מצורפים

• קטלוג משי יודאיקה כריכה ופורזץ 15.2.png
    KB 46.5 · צפיות: 31

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה