אני מתעניינת ניוד קו טלפון ביתיעשינו טלפון חדש קוי בבית של סלקום 013
אין לי מושג איך נכנסים לתא קולי
מישהו יכול לעזור בענין הזה ?
תודה
לי יש קו של נטוויז'ן ללא הגבלה ב30 ש''חאני מתעניינת ניוד קו טלפון ביתי
האם אתם מרוצים מהקו של סלקום?
כמה הוא יציב?
עם הניידים יש לנו מספיק בעיוות קליטה אז חשוב לנו שהטלפון הזה יעבוד בלי בעיות
תודה
לי יש קו של נטוויז'ן ללא הגבלה ב30 ש''ח
+ 400 דקות לחו''ל בעוד 10 ש''ח
ב''ה כמעט ואין בעיות.
והמחיר שווה מאוד!
בנוסף לזה השארתי את הקו של בזק ב25 ש''ח לחודש, רק לשיחות נכנסות.
רק שימו לב שצריך ספק אינטרנט לקו הזה, ולא כל ספק מתאים.
בהצלחה.
לי יש בזקואיזו תשתית אינטרנטית יש לכם בבית , יש בזק?
אין לי ניסיון בזה, כי כפי שכבר כתבתי.ועוד שאלה,
אם אנחנו עוברים לנטויזין ורואים שזה לא טוב,
האם קל לחזור לקו טלפון של בזק?
תודה רבהלי יש בזק
אין לי ניסיון בזה, כי כפי שכבר כתבתי.
השארתי את הקו של בזק ולא ביטלתי אותו.
תודה רבה
לי יש בזק
אין לי ניסיון בזה, כי כפי שכבר כתבתי.
השארתי את הקו של בזק ולא ביטלתי אותו.
כןכשמשאירים את הקו צריך 2 מכשירים שונים?
אחד מתחבר לבזק ואחד לנטויזין?
כי אני צריך שני קוויםולמה בעצם השארת את הקו? הרי יש ניוד מספרים. לא?
סליחה על ריבוי השאלות...
תודה, שבוע טובכן
כי אני צריך שני קווים
סליחה, עוד שאלה בבקשהכן
כי אני צריך שני קווים
אצלי מחובר עם כבל.סליחה, עוד שאלה בבקשה
האם הקו של נטויזין מצריך חיבור של כבל בין הראוטר לבין המתאם שיחות שלהם/ מכשיר הטלפון?
כי הראוטר שלי בחדר אחד ומכשיר הטלפון בחדר אחר
תודהאצלי מחובר עם כבל.
אבל אולי יש להם פתרון אחר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים