איך נקרא החיבור הזה ?

• הוסף לסימניות
חיבור הכונן האופטי לערכת עגינה
2.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
או שאולי פותח האשכול יעלה מלל עם פרטים על מה מדובר
כונן x
של חברת y
מודל z
יש לי מחשב של לנובו X61 (כן אני יודע שהוא ישן אבל עובד מדהים) עם ערכת עגינה בערכה יש כונן אופטי עם החיבור הנ"ל (החיבור שמצולם הוא מהכונן לא מהערכת עגינה) רציתי להחליף את הכונן אופטי בדיסק קשיח (יש מגירות כאלו) ואני פשוט לא יודע איך קוראים לחיבור המוזר הזה
אני מעוניין להשקיע אפילו שהוא מחשב ישן

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב של לנובו X61 (כן אני יודע שהוא ישן אבל עובד מדהים) עם ערכת עגינה בערכה יש כונן אופטי עם החיבור הנ"ל (החיבור שמצולם הוא מהכונן לא מהערכת עגינה) רציתי להחליף את הכונן אופטי בדיסק קשיח (יש מגירות כאלו) ואני פשוט לא יודע איך קוראים לחיבור המוזר הזה
אני מעוניין להשקיע אפילו שהוא מחשב ישן
אפשר בבקשה צילום של הגונן מזוית ישירה-ישרה של כל הצד הנ''ל בפאנל?
ועדיף ללא זום מרבי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תוכל לתת לי מס' serial , הוא מחוק בהודעה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא חשבתי שהיה משהו אישי פשוט לא הבנתי מה זה אומר
אני במקרה כזה משוט מוחק את מה שכתבתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה