מידע שימושי איך נראה בית המקדש

• הוסף לסימניות
הדמיה בנויה, ללא התהליך....
ג"כ מדהים, מרגש ומעורר געגועים.
ירושלים העתיקה ובית המקדש
(העליתי כבר השבוע באיזה אשכול...)
חבל שאי אפשר לשמוע את המנגינה עכשיו, כי היא משלימה את הכיסופין,

קבצים מצורפים

• ירושלים העתיקה ובית המקדש.mp4
    24.4 MB · צפיות: 1,261
  • הוסף לסימניות
הדמיה בנויה, ללא התהליך....
ג"כ מדהים, מרגש ומעורר געגועים.
ירושלים העתיקה ובית המקדש
(העליתי כבר השבוע באיזה אשכול...)
חבל שאי אפשר לשמוע את המנגינה עכשיו, כי היא משלימה את הכיסופין,
למה נטפרי חסמו את זה????

• הוסף לסימניות
יש בהודעה הקודמת
מה שכן
אשמח ש @הכלבויניק או @רחלי ר
יעלו לכאן באיכות מקסימלית
קישור לא תקין
1623865105982.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי בכל זאת תואיל להעלות אותו שוב לקראת בין המיצרים?
אתה יכול בבקשה לעלות את זה כאן שוב ?
אני לא מוצא את הקובץ, יש סיכוי שזה כאן (חסום לי בנטפרי).

יש גם את אלו:
משהו שונה לגמרי, אבל גם שווה צפייה.

• הוסף לסימניות
אני לא מוצא את הקובץ, יש סיכוי שזה כאן (חסום לי בנטפרי).

יש גם את אלו:
משהו שונה לגמרי, אבל גם שווה צפייה.
חסום לכולנו

אולי מישהו יוריד באיכות ויעלה לנו לדרייב או לג'מבו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה