כללי איך נראת..אנרגיה

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעצב עטיפה לארטיק בטעם אנרגיה..אני מרגישה שאנרגיה זה צבעי האדום כתום
מה שראיתי שרב משקאות האנרגיה זה בגווני הכחול מה יותר נכון להשתמש בו?
תודה.

• הוסף לסימניות
ארטיק בטעם אנרגיה...
וואו.

מתי כבר יתחילו לייצר את הארטיק בטעם סחבק
ואת המסטיק בטעם מאצ'ו.
ואולי את האיגלו בטעם רגשות.

אם אני הייתי צריך לעצב אנרגיה
הייתי משתמש בצבעי החום (קינג-קונג)...

• הוסף לסימניות
אני חושב שאת יכולה להשתמש באלמנטים של אנרגיה ואז הצבע של העטפה נהיה פחות חשוב כמובן שהבצע של האלמנט ישתנה בהתאם לסובב אותו
קחי למשל דוגמה לאפקטים של אנרגיה (לא הכי מושלם אבל ברעיון)

קבצים מצורפים

• אימון.jpg
    KB 95.2 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;499892:
אני חושב שאת יכולה להשתמש באלמנטים של אנרגיה ואז הצבע של העטפה נהיה פחות חשוב כמובן שהבצע של האלמנט ישתנה בהתאם לסובב אותו
קחי למשל דוגמה לאפקטים של אנרגיה (לא הכי מושלם אבל ברעיון)

יש לך אלמנטים שאפשר להשתמש בהם
ואל תשכחו הארטיק בטעם............... אנרגיה..
כנראה שלאנרגיה יש גם טעם..

• הוסף לסימניות
בטח קוראים לזה ארטיק בטעם משקה אנרגיה, אחרת הם ממש סתומים.
ויש כזה ארטיק (לא כשר), של חברת BLU ולכן הוא בצבע כחול.

• הוסף לסימניות
יש ארטיק קרח כזה של חב' אלסקה
ועליו רשום קרחון בטעם משקה אנרגיה והוא בהכשר הבד"ץ.

הצבע השולט בעטיפה שלו הוא כחול.

• הוסף לסימניות
מבחינה שיווקית עדיף הכחול כי כמו שאמרת הוא מזוהה עם משקאות האנרגיה

• הוסף לסימניות
תודה על ההכוונה
שאלתי במפעל הם כנראה עדין בלי הרבה אנרגיה...כי הארטיק עדין לא נולד אך מיטה ושידה כבר יש לו...
הם רוצים בגוונים של כחול כמו חוץ לארץ..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה