בקשה איך נרשמים למלבושי כבוד?

• הוסף לסימניות
התנאי העיקרי זה הכנסות של פחות מ1500 שח לנפש (בקיזוז של כמה דברים - נדמה לי חינוך ומשכנתא)

כפי שציינו לרוב קופת השכונה עוזרת ברישום (לא שיש לזה קשר אליהם אלא שכמו בכל דבר מנסים לעזור)

הרבה פעמים עושים את זה חד פעמי לפני מכירות למשל

• הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי משיחה עם מלבושי כבוד. הם מקבלים את נתוני המשפחות מקופות הערים בלבד.
(וכן קופת העיר משתתפת בתשלום של 5 שח למשפחה לפי הבנתי.)

אם יש כאן מישהו שיודע על דרך להרשם לא ע"י קופת העיר - לדוג' למי שבעירו אין קופת עיר זה יעזור לי - תודה!

• הוסף לסימניות
יש כאן ובכל האשכולות על מלבושי כבוד המון אי דיוקים בלשון המעטה והמון קשקושים בלשון עדינה
הם משאירים את הכל מעורפל בכוונה -
אין להם שום עניין שאנשים ידעו מה זה המפעל החשוב הזה
מתי זה יהיה
איפה יהיה מכירות
איזה סוג מכירות יהיה
ולכן יש כאן ובכל האשכולות כמויות של שטויות על מלבושי כבוד

הדבר היחיד שחשוב להבהיר שהקופות שותפות מלאות בכל המערך הענק הזה ומגיע להם קרדיט על זה ולא כפי שנכתב כאן

• הוסף לסימניות
הם משאירים את הכל מעורפל בכוונה -
אין להם שום עניין שאנשים ידעו מה זה המפעל החשוב הזה
אבל לאנשים יש עניין לדעת...

מה זה?
מה מחלקים?
מה הקרטריונים?

• הוסף לסימניות
אם אתם גרים באזור חרדי
עם גבאים של קופת צדקה אחראים וקשובים לציבור
תקבלו הודעה על זה

• הוסף לסימניות
קיבלתם קטלוג של מלבושי כבוד?אני קיבלתי קטלוג שכנראה מיועד לחסידי אשמח לדעת על עוד דגמים מקטלוגים אחרים

• הוסף לסימניות
ניסיתם לבצע הזמנה? אני לא מצליחה להזמין מעילי בנים במידה גדולה. על כולם יש הודעה שהקוד שגוי למוצר זה. זה אומר שנגמר? שיש שגיאה במערכת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה