דרוש מידע איך נרשמים לעבודה בסוף יום הבחירות כדי לקבל את הקלפיות מהמזכירים?

• הוסף לסימניות
איך נרשמים לעבודה בסוף יום הבחירות כדי לקבל את הקלפיות מהמזכירים?
הכוונה לאותם אלו שיושבים בבניני האומה ומקבלים את הקלפי מהמזכיר יש לציין שלא נרשמים לזה דרך ועדת הבחירות המרכזית.

• הוסף לסימניות
מעניין כי בועדת הבחירות אמרו לי ש'קולט' זה תפקיד אחר וההרשמה אליו כבר פתוחה ואותו קולט צריך לשבת בקלפי עצמה כל יום הבחירות כמו אותם שעות של מזכיר.
האם אתה אומר זאת מידיעה?

• הוסף לסימניות
מעניין כי בועדת הבחירות אמרו לי ש'קולט' זה תפקיד אחר וההרשמה אליו כבר פתוחה ואותו קולט צריך לשבת בקלפי עצמה כל יום הבחירות כמו אותם שעות של מזכיר.
האם אתה אומר זאת מידיעה?
בקלפי עצמה יושבים ״חברי ועדה״ ״ומשקיפים״ .
ומסתובב ״מפקח טוהר הבחירות״

• הוסף לסימניות
האם אתה אומר זאת מידיעה?
קולט=קולט קלפיות
ככה לפחות אני יודע...
ועדיין לא נפתחה האופציה להרשמה (למרות שכתוב באתר)

• הוסף לסימניות
בלת"ק
לתפקיד קוראים קולט, בעלי עבד כקולט בשלושת מערכות הבחירות האחרונות.
ההרשמה לתפקיד בהחלט נפתחה, ונסגרת לדעתי בימים הקרובים. (לא רק שההרשמה נפתחה, אלא שמוועדת הבחירות בעיר שבה בעלי ישב בפעמים האחרונות התקשרו אליו אתמול לוודא שהוא נרשם לתפקיד גם הפעם...)

• הוסף לסימניות
בלת"ק
לתפקיד קוראים קולט, בעלי עבד כקולט בשלושת מערכות הבחירות האחרונות.
ההרשמה לתפקיד בהחלט נפתחה, ונסגרת לדעתי בימים הקרובים. (לא רק שההרשמה נפתחה, אלא שמוועדת הבחירות בעיר שבה בעלי ישב בפעמים האחרונות התקשרו אליו אתמול לוודא שהוא נרשם לתפקיד גם הפעם...)
אפשר קישור לרישום?

• הוסף לסימניות
אפשר קישור לרישום?
בעלי אומר שהקישור תקף רק למי שכבר היה קולט בעבר (צריך להיכנס עם מספר זהות)
כנראה הם נותנים קודם זכות קדימה למי שכבר היה ומכיר את התפקיד, ובהמשך יפתחו את הרישום לקהל הרחב

• הוסף לסימניות
כנראה הם נותנים קודם זכות קדימה למי שכבר היה ומכיר את התפקיד
הגיוני לגמרי..
באחת ממערכות הבחירות האחרונות הגעתי לקולט שאני הייתי צריך ללמד אותו מה לעשות...

• הוסף לסימניות
הגיוני לגמרי..
באחת ממערכות הבחירות האחרונות הגעתי לקולט שאני הייתי צריך ללמד אותו מה לעשות...
בפעם האחרונה הגעתי ראשון למקום הקליטה
והם עדיין היו בהדרכה , כולם עשו עלי ניסוי
ופשוט ישיבתי ואמרתי לאלו שקילבו אותי איפה לחפש ומה צריכים לבקש ולראות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה