עזרה איך נשמור על הילדים מהבריכה בצימר?

• הוסף לסימניות
לצערי אני רואה שוב ושוב מקרים של טביעות ילדים ל"ע
וכן ,מתחילה לדאוג ...ולפחד מהבריכה בצימר שלקחנו לבין הזמנים.
ביקשתי מבעל המקום שיתקין מבפנים מנעול בחלק העליון של הדלת. אבל מה יקרה אם מישהוא יצא לבריכה ומבפנים לא ינעלו?
איך אפשר שלא לדאוג כשהצימר הוא למשפחה קצת מורחבת. לשגע את כולם על המנעול של החצר?
איזה נופש הולך להיות לי אם אני צריכה להתרוצץ עם הזאטוט לכל פינה שמא יברח ל...

מה עושים???

• הוסף לסימניות
בעיה רצינית
באמת נופש עם ילדים קטנים זה לא קל!
אם ישנם גם ילדים בוגרים פשוט לעשות תורנות מי אחראי על הילד, שמתחלפת כל רבע שעה/ חצי שעה, וכל אחד מעביר את התורנות לשני.

• הוסף לסימניות
בעיה רצינית
באמת נופש עם ילדים קטנים זה לא קל!
אם ישנם גם ילדים בוגרים פשוט לעשות תורנות מי אחראי על הילד, שמתחלפת כל רבע שעה/ חצי שעה, וכל אחד מעביר את התורנות לשני.
יש גיסות(נערות) גדולות. אבל האם זו אופציה בכלל לסמוך על מישהוא אחר...
אני אמא מאד דאגנית ואולי אצלי הבעיה... לא יודעת מה לעשות מעדיפה לא לסמוך על אף אחד ובמיוחד שכאשר סמכתי שישמרו לי על הילד קרו דברים...

• הוסף לסימניות
יש גיסות(נערות) גדולות. אבל האם זו אופציה בכלל לסמוך על מישהוא אחר...
אני אמא מאד דאגנית ואולי אצלי הבעיה... לא יודעת מה לעשות מעדיפה לא לסמוך על אף אחד ובמיוחד שכאשר סמכתי שישמרו לי על הילד קרו דברים...
אם אומרים למישהו "עכשיו 10:30, אתה אחראי על הילד עד 10:50 ואח"כ תביא אותו ליוסי ותאמר לו שהוא עד 11:10"
אחראי - פירושו שומר ראש צמוד.
וכך ניתן לסמוך על אחרים,
אבל אם פרקי הזמן ארכים יותר - חצי שעה ומעלה - פחות ניתן לסמוך [בימי נופש כמובן שהביביסטר נמצאת מחוץ לעניינים]. כמובן כל מקרה לגופו
כך ניתן להעזר באחרים לכמה שעות, ולנוח.
וכמובן שזה ע"פ לוח שנקבע מראש

• הוסף לסימניות
אני אמא מאד דאגנית ואולי אצלי הבעיה...
בנוגע לבריכה פתוחה את לא אמא מידי דאגנית. ואם היית דואגת פחות הייתי חושבת שיש לך בעיה...
כמה שאת דואגת יותר טוב.
ולא הייתי משאירה את הילד דקה. גם לא עם קרובי משפחה/ילדים/אחים. כי אם הוא לרגע נסחף במשחק עם הבנידודים, הילד שלך בלי שמירה.
את צריכה לדאוג שהבריכה תהיה נעולה תמיד. גם כשיש מישהו בפנים וגם כשאין אף אחד. ולא להקל ראש בזה בכלל.

• הוסף לסימניות
יש גיסות(נערות) גדולות.
גיסות גדולות הם לא שירותי ביבי סיטר
והרבה פעמים הם רוצות להייות חופשיות לעצמן ככה שזה לא תמיד עצה נכונה
בלי להתחשב בענין שהם בד"כ ישנות ביום וערות בלילה

• הוסף לסימניות
לא משאירים את הבריכה ללא מבוגר אחראי שמשגיח על הבריכה. (גם ילד בן 10 יכול לטבוע ל"ע...)
כשאין אף אחד בבריכה, הבריכה נעולה והמפתח רחוק מהישג ידי הילדים.
חופשה נעימה ובטוחה.

• הוסף לסימניות
לא משאירים את הבריכה ללא מבוגר אחראי שמשגיח על הבריכה. (גם ילד בן 10 יכול לטבוע ל"ע...)
כשאין אף אחד בבריכה, הבריכה נעולה והמפתח רחוק מהישג ידי הילדים.
חופשה נעימה ובטוחה.
ככה אנחנו עשינו
היה רק מפתח אחד, והוא היה אצל אחד הגיסים
רק מבוגר\ת נשוי יכל לקבל את המפתח!!
והוא היה חייב להיות בבריכה כל זמן שהמפתח אצלו!!
והוא דואג לנעול מבפנים אחרי כל אחד שנכנס!!
והוא אחראי להחזיר את המפתח לגיס הגדול!!
אם לא היה מבוגר שהתנדב להיות אחראי- לא נכנסו לבריכה! [גם לא בחורים]
גם לי היו חרדות לפני הנופש, ובקשתי שיקחו מקום בלי בריכה, כי זה לא נופש בשבילי,
עם ילדים קטנים, להיות כל הזמן בלחץ,
אז ביום הראשון, כשכולם הגיעו, עשו אסיפה, והסבירו לכולם את הסכנה,
ואת הכללים הנ"ל, שחייבים לעמוד עליהם, כדי למנוע אסונות
כולם הבנו, ושתפ

• הוסף לסימניות
תביאו אתכם אופציות לנעילה..
שרשרת, מנעול, וכו' ותבדקו איך לנעול בצורה שיהיה לכם המבוגרים שליט"א על המצב

• הוסף לסימניות
אנחנו פסלנו כל צימר שעלה על הפרק עם בריכה.
לא יכולה לקחת את הסיכון ולא את היכולת לשבת 24/7 מעקב עם הילדים.

• הוסף לסימניות
לא לסמוך על אף אחד רק על עצמך, קטנים ממש להשתדל רק בלול או בעגלה
וצר לי לומר לך אבל גם ילדים בני 8-9,הם ממש בסכנה!!! וצריך לשים אלף עיניים שהם לא יוזמים לעצמם אטרקציות...

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו בוילה עם בריכה ואחד הפרמטרים שבגללו הורדתי כמעט את כל הוילות מהפרק היה בריכה שלא מספיק סגורה. וסגורה אצלי זה במתחם נפרד וסגור לגמרי עם אפשרות נעילה. לא סןמכת על הילדים שלא יטפסו מעבר לגדר רק בשביל..... ויקרה ח"ו משהו.
בסוף לקחנו וילה שהבריכה במבנה נפרד עם נעילה ומפתח אחד בלבד שהיה אצלי, וכל פעם שנכנסו זה היה אך ורק עם מבוגר/ים ואח"כ המפתח חזר אלי (חיברתי אותו לשרשרת שלי) ובמהלך הנופש ניגשו אלי כמה פעמים אחיינים ואחייניות וביקשו את המפתח רק לדקה, אבל אני הייתי דודה רעה ולא נתתי להם, רק לבנאדם מבוגר.
בכל מה שקשור לבטיחות לא משחקים ועדיף להיות מדי זהירים והסטריים

• הוסף לסימניות
תבקשו מבעל הצימר שיסגור את החצי התחתון של הדלת עם קרש
כל מי שיכנס יצטרך לטפס אבל זה ימנע מקטנים להיכנס לבריכה

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על העצות...
אז אני לא אמא מידי דאגנית וחששותי אומתו פה במלואם.
אמשיך לדאוג ולשמור על הפקדונות היקרים בכל דרך
ופעם הבאה נחשוב על מקום בלי בריכה או במתחם נפרד סגור כמו שכתבו פה.(למגינת לב בעלי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה