כללי איך סוגרים מודעה שלא תשקול הרבה?

• הוסף לסימניות
עשיתי מודעה לעיתון מסויים, הבעיה היא שאני לא מצליחה להעביר אותו במייל רגיל (רק בג'מבו מייל)
ידוע לי שניתן לסגור מודעה עם איכות גבוהה ומשקל נמוך איך אני עושה את זה?

• הוסף לסימניות
באיזו תוכנה הכנת את המודעה?

• הוסף לסימניות
האמת יש לי כמה מודעות שעבדתי על חלק בפוטושופ וחלק באילוס'

• הוסף לסימניות
אפשר להכניס לאינדיזיין ומשם לסגור

• הוסף לסימניות
אני סגרתי את הקובץ דרך אינדיזיין וזה הוריד משמעותית אך עדין זה גדול יחסית
לדוג' קובץ בגודל 11על 15 ס"מ סגרתי בPDF באילוס' והוא שקל 32MB !!! אח"כ כשסגרתי דרך אינדיזיין זה הוריד משמעותית ל 9MB אך בכל אופן זה שוקל די הרבה בשביל גודל כזה.. מה ניתן עוד לעשות כדי להקטין מהמשקל ולא לפגוע באיכות?

• הוסף לסימניות
אפשר דרך פרינט
לפוסט קריפ ואקורבט
ואח"כ לזרוק לדיסטילר

בהצלחה!! שווה בדיקה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;312138:
אפשר דרך פרינט
לפוסט קריפ ואקורבט
ואח"כ לזרוק לדיסטילר

בהצלחה!! שווה בדיקה!!!
חשוב לי לציין (ככה זה בקורל אך יתכן שגם בכל תוכנה אחרת) -
בסגירה לפוסט סקריפט לא לבצע דחיסת JPGE לתמונות אלא להשאיר זאת על מצב של ללא דחיסה, הדחיסה של הדיסטילר הרבה יותר יעילה. אם תבצעו דחיסה כבר בפוסט סקריפט הדיסטילר לא יגע בתמונות מבחינת דחיסה והקובץ ישקול יותר.

• הוסף לסימניות
ניסיתי וזה הוריד ל-915KB תודה רבה..
אבל אני לא ממש אוהבת לסגור על פוסט קריפ כי זה עושה לפעמים בעיות בסגירה...
אולי יש משהו אחר או שזה כל האפשרויות שיש?

• הוסף לסימניות
כל עוד זה עובד מה אכפת לך? :confused: אם יעשה בעיות תחפשי במקרה ספציפי, אז תחפשי דרך אחרת...

• הוסף לסימניות
שיטחת את הקובץ בפוטושופ לפני שהעברת אותו לאינדיזיין?

• הוסף לסימניות
נעמי, אם היא שיטחה את הקובץ מה הועילו חכמים בתקנתם? כל הנתונים הוקטוריים של הטקסט הלכו לעולמם כך שכבר עדיף לסגור JPG והתוצאה תהיה זהה...

• הוסף לסימניות
דיברתי על פוטושופ, כשסוגרים לPDF לפני שיטוח ואחרי זה משהו אחר לגמרי

• הוסף לסימניות
רגע, הטקסט בפוטושופ (אם לא משטחים) נשאר ויקטורי?

• הוסף לסימניות
מה לגבי אילוסטריטור שם הרי לא ניתן לשטח, או שכן?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות בפוטושופ לשמור על נתונים וקטוריים של הטקסט ושל המסכות הוקטוריות בשמירה לPDF וכן לEPS. עדיף לשמור ל-EPS ואז לזרוק לדיסטילר, כך אני עושה.

וגלוריה, אני לא מבין בשביל מה לשטח? אם את שולחת קובץ לדפוס אסור לחלוטין לבצע שיטוח, כי כמו שאמרתי קודם, כל נתון וקטורי יעלם בשיטוח ולא משנה באיזו תוכנה.

• הוסף לסימניות
למה הדפוס צריך את זה ויקטורי? הוא אמור לעשות שינוים? שתשמור לה את הקובץ פתוח, ובקובץ אחר תשטח ותסגר מה הבעיה בזה?

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שאם היא תשטח, הטקסט יהפוך להיות מבוסס פיקסלים ויצא עם קצוות משוננים בהדפסה, לכן מומלץ ואפילו חובה להשאיר את הטקסט כוקטורי, כך הוא יצא עם קצוות חלקים ונקיים בהדפסה.

• הוסף לסימניות
מה לגבי סגירת קובץ PDF שנוצר בפוטושופ ויש בו טקסט שחור הבנתי שיש לדפוס בעיה עם זה, למה ומה ניתן לעשות?

• הוסף לסימניות
אם השחור של הטקסט מוגדר ב-100% K ובכל שאר הערכים CMY הוא 0 לא תהיה לדפוס שום בעיה עם זה בפרט אם כשסגרת את הPDF בחרת באופציה של שמור נתונים וקטוריים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה