כללי איך סוגרים קובץ בפוטושופ

• פותח הנושא DMD
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום
יש לי קובץ בפוטושופ - כריכה לספר
ואני צריך לסגור אותו לPDF

מה הדרך הנכונה - ובאיזה נתונים - לסגור אותו בפוטושופ.
(סגרתי רגיל וזה עלה ל70 מגה! - הרבה מדי!)

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
תתקשר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DMD;966445:
שלום
יש לי קובץ בפוטושופ - כריכה לספר
ואני צריך לסגור אותו לPDF

מה הדרך הנכונה - ובאיזה נתונים - לסגור אותו בפוטושופ.
(סגרתי רגיל וזה עלה ל70 מגה! - הרבה מדי!)

תודה מראש!

מה זה רגיל לשיטתך?

• הוסף לסימניות
לשמור כעותק ולייבא לאינדיזיין ומשם לייצא ל PDF

• הוסף לסימניות
יכול להיות שייצאת את ה- PDF עם כל השכבות, כמו PSD.

צריך להוריד את ה-V מאיפה שכתוב "layers" בחלון השמירה, או מ "preserve photoshop..." (משהו כזה) - בשורה הראשונה של חלון ההגדרות של ה PDF.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dahan;966452:
מה זה רגיל לשיטתך?
כוונתי היתה שעשיתי כפי ברירת מחדל של התוכנה בלי לשנות שום נתונים

נכתב ע"י yairiss;966503:
יכול להיות שייצאת את ה- PDF עם כל השכבות, כמו PSD.
צריך להוריד את ה-V מאיפה שכתוב "layers" בחלון השמירה, או מ "preserve photoshop..." (משהו כזה) - בשורה הראשונה של חלון ההגדרות של ה PDF.
זה בדיוק הענין! - תודה רבה
עכשיו זה ירד מ70 מגה ל11 מגה - ובאותו איכות
תודה רבה

נכתב ע"י גרפקליק;966457:
לשמור כעותק ולייבא לאינדיזיין ומשם לייצא ל PDF
וזה היתה עדיף יותר!
זה הוריד הגודל ל3.5 מגה!! - ובאיכות כמו ה70 מגה!
תודה רבה לכולכם!!

• הוסף לסימניות
מבחינת משקל - לסגור באינד [ואין צורך לשמור עותק קודם לכן]
מבחינת איכות - TIFF ללא שכבות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה