כללי איך סוגרים קובץ pdf

• הוסף לסימניות
שלום , יש לי שאלה קטנה.. אשמח אם תוכלו לעזור בבקשה
איך אני סוגרת קובץ פידיאף כקובץ סגור- שאי אפשר אח"כ לפתוח אותו בתוכנה?

• הוסף לסימניות
בהגדרות של סגירה בכרטיסיה האחרונה את צריכה להזין סיסמא

• הוסף לסימניות
אני הייתי פותחת בפוטושופ ומאחדת שכבות (flatten imrge)
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לא אכפת לי שיהיה אפשר לפתוח אותו - פשוט שיהיה אחיד כמו קובץ תמונה..
מישהו יודע? תודה על העזרה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tuvyael;901001:
לא אכפת לי שיהיה אפשר לפתוח אותו - פשוט שיהיה אחיד כמו קובץ תמונה..
מישהו יודע? תודה על העזרה..

כתבו...

נכתב ע"י דבורה5;900989:
אני הייתי פותחת בפוטושופ ומאחדת שכבות (flatten imrge)
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אבל אז הקובץ כבר לא וקטורי, נכון?
כשמעבירים את הקובץ הסופי ללקוח - הוא לא מקבל קובץ פתוח נכון?
אז איך אני בעצם מעבירה לו את זה בלי לפגוע באיכות? (וקטורי זה הרבה יותר חד)..

• הוסף לסימניות
בשמירה כ pdf, תסיר את הבחירה של 'Preserve Photoshop Editing Capabilities'
(למעשה, מומלץ כמעט תמיד לשמור כך)

קבצים מצורפים

• Capture.JPG
    KB 72.7 · צפיות: 50
  • הוסף לסימניות
בד"כ לא כדאי להשתמש באפשרות של הסיסמה, כי כשרוצים לעבוד עם זה בעיתון למשל-רק בשביל להכניס את זה לאנדזיין או פוטושופ או כל תוכנת אדובי, זה דורש סיסמה!
ואנשים לא ממש אוהבים את זה!
וכמו שאמרו לפני-להוריד את הסימון של 'Preserve Photoshop Editing Capabilities'
ואפשרי גם לייצא לJPG באיכות הכי גבוהה, ולהפוך אותו ל-PDF (אפשרי רק למי שיש אקרובט - לחיצה ימנית על הקובץ > convert to pdf )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה