מדובר על סטיק שיודע לשדר וויפיי. הרבה סטיקים דור 4 הם כאלו.
מחברים את הסטיק לשקע בקיר, עם מטען usb פשוט, מחפשים את הסטיק ברשתות הזמינות ומתחברים.
שם הרשת והסיסמא, רשומים בדר"כ במדבקה על גבי הסטיק.
ssid=זה השם של הרשת שמופיע ברשתות האלחוטיות
wifi key=זה הסיסמא להתחברות
מדובר בתוכנת מחשב שבה מופיע פרטי החיבור, הגדרות וכדומהה"אפליקציה" אצלך זה תוכנה חיצונית ? או זה נפתח על הדפדפן כמו דף אינטרנט?
אם זה כמו דף אינטרנט, אפשר לבדוק שם גם כשזה לא מחובר למחשב.
בתוכנה חיצונית אני לא יודע.
זה מדבקה, כשפותחים את הסטיק, ליד איפה שמכניסים את הסים.. בדקת שם או רק מבחוץ??תודה!
פעם ראשונה ניסיתי עכשיו לחבר למטען USB , נראה שנדלק אור ירוק
אבל אני לא יודעת את הסיסמא
ואין לי מדבקה על הסטיק
איך אפשר לשחזר סיסמא?
זה סטיק o2 4gdongle
רציתי להודות על ההסבר המאוד ברור ומפורט שלך נעמי20 איזה כיף הצלחתימדובר על סטיק שיודע לשדר וויפיי. הרבה סטיקים דור 4 הם כאלו.
מחברים את הסטיק לשקע בקיר, עם מטען usb פשוט, מחפשים את הסטיק ברשתות הזמינות ומתחברים.
שם הרשת והסיסמא, רשומים בדר"כ במדבקה על גבי הסטיק.
ssid=זה השם של הרשת שמופיע ברשתות האלחוטיות
wifi key=זה הסיסמא להתחברות
בעיקרון יש לכל סטיק תוכנת ניהול, איתה מתחבר הסטיק למחשב.גם אני גליתי לראשונה שהסטיק יכול להתחבר לקיר במקום לרדוף אחרי עם המחשב.. תודה על המידע!
רציתי לשאול איך משנים את הסיסמה של ההתחברות
איך מגיעים לתוכנת ניהול?בעיקרון יש לכל סטיק תוכנת ניהול,
תשובה מאוד חכמה ומחכימה.תרשו לי להוסיף הסתכלות מזוית ראייה נוספת.
בדרך כלל היכולות של ה WiFi המובנה בנטסטיק הם לא מציאה גדולה. אצלי אני מצליחה להגיע להורדת והעלאת קבצים במהירות של 10Mbps, כשברור שצוואר הבקבוק הוא ה WiFi של הנטסטיק, כי אותו מחשב בחיבור ל WiFi של ראוטר עם אינטרנט קווי מגיע למהירות כמעט פי 10.
ואם יש לכם בבית קליטה סלולרית טובה של דור 4, אז מן הסתם האינטרנט עצמו יצליח להגיע למהירות יותר גבוהה מ 10Mbps, ואם כך ה WiFi של הנטסטיק מגביל אותכם למהירות של 10Mbps ולמרות שהנטסטיק עצמו מצליח למשוך את האינטרנט במהירות יותר גבוהה.
הדרך הכי טובה זה פשוט להכנס לאתר בדיקת מהירות כמו speedtest.net ולבדוק בתכל'ס מתי אתם מקבלים מהירות יותר גבוהה, האם כשהנטסטיק תקוע ישירות ל USB שבמחשב, או כשהוא יושב צמוד לחלון אבל משדר ב WiFi.
אבל זה ברור, שאם המחשב שלכם עצמו נמצא קרוב ממש לחלון, עדיף שהנטסטיק יהיה מחובר ישירות למחשב, אלא אם כן גם בחלון אצלכם הקליטה הסלולרית על הפנים, שאז כבר אין לזה משמעות.
בד"כ תוכנת הניהול נמצאת בתוך הסטיק, ורצה אוטומטית בעת חיבורו למחשב.איך מגיעים לתוכנת ניהול?
לא קשור בכלל, ואין מה להשוות! חיבור קווי וסלולרי זה שני דברים נפרדים לגמרי.תרשו לי להוסיף הסתכלות מזוית ראייה נוספת.
בדרך כלל היכולות של ה WiFi המובנה בנטסטיק הם לא מציאה גדולה. אצלי אני מצליחה להגיע להורדת והעלאת קבצים במהירות של 10Mbps, כשברור שצוואר הבקבוק הוא ה WiFi של הנטסטיק, כי אותו מחשב בחיבור ל WiFi של ראוטר עם אינטרנט קווי מגיע למהירות כמעט פי 10.
ואם יש לכם בבית קליטה סלולרית טובה של דור 4, אז מן הסתם האינטרנט עצמו יצליח להגיע למהירות יותר גבוהה מ 10Mbps, ואם כך ה WiFi של הנטסטיק מגביל אותכם למהירות של 10Mbps ולמרות שהנטסטיק עצמו מצליח למשוך את האינטרנט במהירות יותר גבוהה.
הדרך הכי טובה זה פשוט להכנס לאתר בדיקת מהירות כמו speedtest.net ולבדוק בתכל'ס מתי אתם מקבלים מהירות יותר גבוהה, האם כשהנטסטיק תקוע ישירות ל USB שבמחשב, או כשהוא יושב צמוד לחלון אבל משדר ב WiFi.
אבל זה ברור, שאם המחשב שלכם עצמו נמצא קרוב ממש לחלון, עדיף שהנטסטיק יהיה מחובר ישירות למחשב, אלא אם כן גם בחלון אצלכם הקליטה הסלולרית על הפנים, שאז כבר אין לזה משמעות.
כנראה שאצלך התוכנה נפתחת כמו דף אינטרנט, (אבל עובד גם כשאין חיבור)איך מגיעים לתוכנת ניהול?
לא הצלחתי להבין איפה ראית שהשוויתי בין אינטרנט קווי לסלולרי. או מי דיבר בכלל על אינטרנט?לא קשור בכלל, ואין מה להשוות! חיבור קווי וסלולרי זה שני דברים נפרדים לגמרי.
חיבור קווי מתחיל ב15 מגה. את עשית השוואה לחיבור קווי של 100 מגה. לכן זה ככ דרמטי...
10 מגה זה לא נורא בכלל.. אמנם ראיתי סטיקים עם 30 מגה, אבל 10 זה סביר לגמרי..
ולעצם הענין, מהנסיון שלי , החיבור בוויפיי עדיף בהרבה. על פני יו אס בי.
1. גם לדברייך קליטה נורמילת של דור 4 היא 30-40 מגה, אז לא היה שום מקום להתפעל מכך שבקווי המהירות הייתה פי 10.לא הצלחתי להבין איפה ראית שהשוויתי בין אינטרנט קווי לסלולרי. או מי דיבר בכלל על אינטרנט?
תאמיני לי שאת ההבדלים בין קווי לסלולרי אני יודעת טוב מאד. לא מאמינה? תקראי את השרשור הזה מהודעה 17 ואילך, ואח"כ נדבר.
ההשוואה היחידה שעשיתי היא בין איכות ה WiFi המובנית בנטסטיק לאיכות רכיב ה WiFi שבמחשב.
כשהמחשב מתקשר עם הנטסטיק דרך WiFi, הצד החלש מביניהם בהכרח יהיה צוואר בקבוק, ומהירות החיבור ביניהם תוגבל למקסימום של הצד החלש מביניהם.
אני הוכחתי שהחלש מביניהם זה ה WiFi של הנטסטיק, והראיה שכאשר המחשב מתקשר ב WiFi עם מכשיר אחר כלשהו (ולדוגמא בלבד: ראוטר עם אינטרנט קווי של 100 מגה) הם מצליחים לתקשר ביניהם במהירות של 100 מגה. ואם כך מוכרח שלא ה WiFi בצד של המחשב הוא הגורם לצוואר הבקבוק של ה 10 מגה אלא ה WiFi מהצד של הנטסטיק.
ותסלחי לי שאני אומרת, אבל את בכבודך ובעצמך ההוכחה למה שאני טוענת.
כי כמו שכתבת את מתפשרת על 10 מגה מהנטסטיק למרות "שראית סטיק עם 30 מגה".
אז לידיעתך, כל נטסטיק דור 4 סיני הכי פשוט תומך בדרך כלל לפחות בתקן Cat.4. שפירושו יכולת הורדה תיאורטית של 150 מגה לשניה. ובכל מקום שיש קליטה נורמלית של דור 4 את יכולה להגיע בלי שום בעיה ל 30-40 מגה ואפילו ל 70 מגה מידי פעם.
אז למה את "מסתפקת במועט" עם 10 מגה בלבד? התשובה היא כי אמנם הנטסטיק עצמו מסוגל להוריד לך ב 30 מגה, אבל ה WiFi שלו לא מסוגל לשדר למחשב שלך בקצב הזה, והמקסימום שלו זה 10 מגה. וזה בדיוק מה שכתבתי. שחבל להסתפק במועט.
אבל זה ברור שאם פיזית המחשב שלך נמצא עמוק בתוך הבית, ובפרט אם את לא גרה בקומה עליונה, אם תחברי את הסטיק ישירות למחשב - יצא שכרך בהפסדך, כי אמנם ביטלת את צוואר הבקבוק של ה WiFi, אבל הקליטה הסלולרית תהפוך לגרועה אז לא הרווחת כלום.
ולכן כתבתי, שאם את יכולה למקם את המחשב קרוב לחלון, ברור שעדיף לחבר ל USB. ואם לא, אז פשוט צריך לבדוק מה נותן תוצאה יותר טובה (או במילים אחרות, מה צוואר הבקבוק אצלך, האם הקליטה הסלולרית או איכות ה WiFi).
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים