כללי איך עובדים בשלט רחוק? והצעת מחיר

• הוסף לסימניות
הגיעה אלי מישהי דרך האינטרנט (איפה פרסמתי באינטרנט, גוועלד? נו טוב..)
רוצה גרפיקה לחולצה לסוף שנה עם איור, משני הצדדים של החולצה. לא משנה פרטים.
350 ש"ח זה מספיק לקחת על זה? או פחות? לא נראה לי שיקח יותר מ-3 שעות.
עוד לא בררתי היכן היא גרה.
איך מסדרים את עניין התשלום? הרי שתינו ודאי לא סומכות אחת על השניה,
קודם היא משלמת הכל ואח"כ מקבלת את העבודה?
או שקודם אני מעבירה את העבודה ואח"כ היא משלמת?
להעביר באיכות נמוכה?
איך היא תשלם? בצ'ק בדואר זה מלא זמן. אולי העברה דרך הבנק.
אולי חצי קודם העבודה וחצי אחרי?
ואיפה חוזה נכנס כאן?

קיצור- עזרתכם חשובה לי, חברים! תודה רבה לכם.
איך, למה, כמה..

יש לי חוזה, אבל אולי למישהו יש חוזה עבודה טוב?

• הוסף לסימניות
כמספר החברים כאן, כך אמורות להיות מספר התשובות
אני בטוח שיש כאן כאלה שבשביל 350 ש"ח לא מזיזים את העכבר ולעומתם כאלה שבישבילם זו עבודה גדולה, כבר סיפרה לי מישהי שגבתה 20 ש"ח על עיצוב לוגו והיתה די גאה בעצמה על ההישג, מבלי לזלזל חלילה, כל אחד וההגדרות שלו, לכן קחי כמה שנראה לך ומתאים לך לקחת סכום שתהיי מרוצה ממנו ושיתקבל בנחת גם בצד השני
מעבר לזה אני יכול רק להעיד על עצמי
אני תמיד גובה 50 אחוז לפני העבודה , אם את לא סומכת עליה בכזו רמה שלא תשלחי לה קבצים באיכות נורמאלית, אני אישית הייתי מוותר על העבודה, צורת התשלום אצלי היא בכל דרך, דואר אמור לקחת כמה ימים, אם קשה לך לחכות תבקשי העברה בנקאית, על כל פנים אלה דברים גמישים שאמורים לבוא לפיתרון מהיר וקל בין שני אנשים מתורבתים ("צ'ק מתאים לך ? לא ממש אולי מזומן ...וכו'")

באופן אישי כמובן , לא הייתי שולף חוזה עבור עבודה בסדר גודל כזה, אבל שוב, תעשי רק מה שמרגיש לך נוח, אם את מפוחדת מהלקוח תחתימי אותו על חוזה. אם לא, אז לא

בכל אופן , שיהיה לך המון בהצלחה
וספרי לנו מה היה בסוף

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה המפורטת
אם כל הזזת עכבר אצלי היתה מניבה 350 שח הייתי היום מיליונרית.. ויש כאן אנשים שלא מפרטים מה המחיר שהם דורשים עבור העבודה.

אולי אכתוב יותר בקיצור:
תקציר:
1)זו שאלתי העיקרית: כמה לקחת על איור שיודפס על חולצה משני צדדיה?
האם אפשר לקחת 350? או יותר? כמה יותר אפשר לדרוש?

2)על עבודה בסדר גודל כזה- האם ראוי לבקש חצי מהתשלום מראש?
ואז האם כדאי לשלוח קבצים ברזולציה נמוכה?

אם יש למישהו סדר עבודה אחר אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
1. המחיר נשמע סביר בהחלט.
2. התשלום עם מסירת החומר. שתטרח למצוא את הדרך עד אליך, זה מחובתה. כמובן שעלייך לומר לה זאת בדרך הכי נעימה אך אסרטיבית.

• הוסף לסימניות
מה זה איור?? משהו שאת מצירת לבד? או אוסף של אלמנטים?
350 ש"ח זה נקי או שההדפסה כוללת בזה??

לגבי תשלומים: את יכולה לפתוח חשבון paypal ואז מיד את רואה שהיא העבירה לך את התשלום ואז את יכולה לשחחר לה את העבודה.

• הוסף לסימניות
שאלה מתומצטת... תשובה מתומצטת:
1. 350 זה מחיר סביר ביותר (אם את מציירת באמת טוב אפשר יותר)
2. ראוי בהחלט לבקש חלק מהתשלום מראש כדי להראות רצינות
3. רזולוציה נמוכה, ראוי אם את לא סומכת על הלקוח.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מדובר באיור שהוא אוסף של אלמנטים, נקי ללא הדפסה. אז לפי תשובותיכם נראה ש350 זה ממש טוב :) נראה, היא צריכה קודם לבדוק כמה עולה לה הדפסה.

אולי באמת כדאי לפתוח חשבון בpaypal- זה חינמי?

אתם מכירים אתר שאפשר לחפש בו בתי דפוס לפי סוגים שונים (ועסקים אחרים גם)?

• הוסף לסימניות
לפתוח חשבון בפי-פאל זה חינם. לי יש חשבון כזה כבר כמה שנים.

אבל - יש איזה עמלה על קבלת כסף, כמדומני. צריך לבדוק את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה