כללי איך עובדים על קובץ וורד בפוטושופ או אילוס'???

• הוסף לסימניות
יש לי דף וורד. הכולל טורים פסקאות וכולי...
עכשיו אני רוצה לעבוד עליו בפוטושפ או באילוסטריטור.
איך???

אני מפרטת את הדרכים שניסתי עד עכשיו...
אז גם סגרתי לpdf וגם שמרתי בקובץ וורד.
ניסיתי ליבא דרך פלייס. ודרך יבא את שני הפורמטים.
או שהקובץ מגיע בתור טקסט לא מסודר או בתור תמונה מפוקסלת להחריד...

מה עושים???
ו... זה נורא נורא דחוף....
תודה לעוזרים!

• הוסף לסימניות
בתור PDF, הוא אמור להגיע בתור תמונה איכותית. 2 סיבות אפשריות לבעיה: או שהגדרות ההדפסה לPDF בעייתיות, או שכאשר הפוטושופ שואל אותך באיזו רזולוציה לפתוח את הPDF את אומרת לו 72 DPI במקום 300.
כעיקרון הדרך הזו נכונה, אני משתמשת בה יום יום, חפשי רק את הנקודה המסויימת הבעייתית. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אבל הוא לא שואל אותי בכלל...
הוא ממקם אותה וזהו.

אני מדפיסה מוורד למדפסת pdf אז גם כאן אין לי אפשרות לבחור רזולוציה...

• הוסף לסימניות
אבל בוא נאמר שבפוטושופ פחות דחוף לי עכשיו. (אני תמיד נתקעת גם איתו... )
אבל אני תקועה עכשיו עם קובץ וורד שצריך למקם באילוס'. וכל הנסיונות שלי מאכזבים...
יש שיטה כלשהי יעילה????
בבקשה... זה נורא נורא דחוף....

• הוסף לסימניות
אני פשוט עושה לו העתק הדבק לתוך תיבת טקסט עם סמן מהבהב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה