דרוש מידע איך עובדים עם אימון ברטט-קרייזי פיט?

• הוסף לסימניות
קניתי מכשיר יד שניה ואין לי הוראות.
אשמח אם יש למישהו נסיון עם זה, שיעזור לי עם כמה שאלות:

באיזה מהירות צריך להתחיל?
באיזו הדרגה אפשר להאיץ את הקצב?
האם עולים עליו עם נעליים או בלי?
על מה יש להקפיד מלבד ברכיים לא נעולות ורצפת אגן מכווצת?

תודה!

• הוסף לסימניות
איזה דגם יש לך ?
יש תוכניות מובנות, כדאי לך להתחיל איתן, להחליף תוכנית כל יום, או כל שבוע.
עולים עם נעלים ברכיים לא נעולות לכווץ בטן ורצפת אגן.
כשעשיתי עם נשימות עמוקות קבלתי סחרחורת-קחי בחשבון.

• הוסף לסימניות
כתוב על זה קרייזי פיט מסג'.
הבנתי שצריך הדרגה ולא במהירות גבוהה מיד. השאלה כל כמה זמן להעלות מהירות- יום? שבוע?
אמרו לי גם לעשות פעמיים ביום, רק 10 דק' כל פעם.
זה נכון?

• הוסף לסימניות
אני קניתי יד שניה, אבל אחותי קנתה יד ראשונה והיא אמרה לי ללכת על התוכניות, זה משנה את המהירות בין חצי דקה ל-2 דקות כל תוכנית והקצב שלה.
והתוכנית בנויה לפי הזמן המומלץ, בדגמים הישנים יותר התוכנית נמשכת 10 דקות ובמתקדמים 15 דקות.
הכי חשוב לא להפסיק בבת אחת, אלא לרדת מהמהירות בהדרגה ל-0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה