כללי איך עובדים עם דרייב גוגל?

• פותח הנושא TK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלחו לי חומר בדרייב גוגל ואין לי מושג אין מורידים משם את החומר????:confused:
עזרתכם בבקשה....

• הוסף לסימניות
אם שתפו איתך את החומר, פשוט לוחצים על הורדה אמור להיות פשוט וקל ולכל מקרה שלא מסתדרים יש את העזרה של גוגל..

• הוסף לסימניות
שלחו לי קישור
אבל אני לא רואה אפשרות של הורדה רואים רק את הקבצים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;1105048:
שלחו לי קישור
אבל אני לא רואה אפשרות של הורדה רואים רק את הקבצים
אולי מנעו אפשרות של הורדה, ולפעמים הסינון לא מראה את הכיתוב על הכפתור..
בכל מקרה, תנסי ללחוץ על מקש ימני ולבחור באופציה הורד, או בצד שמאל למטה, אמור להיות תיבת בחירה, שמאפשרת הורדה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1105065:
אולי מנעו אפשרות של הורדה, ולפעמים הסינון לא מראה את הכיתוב על הכפתור..
בכל מקרה, תנסי ללחוץ על מקש ימני ולבחור באופציה הורד, או בצד שמאל למטה, אמור להיות תיבת בחירה, שמאפשרת הורדה.
אם מנעו אפשרות הורדה צריך לשלוח שוב את הקבצים או שיש פיתרון אחר?
כי אין לי אופציה של הורדה

• הוסף לסימניות
כנראה שמנעו הורדה

כשמשתפים קובץ יש אפשרות לבחור "מנע ממציגים להוריד", אני חושב שבאפשרות זו אפשר רק להציג. כי כאשר משתפים אפי' בשיתוף רגיל (ולא "שותפי עריכה") הוא שולח את הקובץ ממש.

אמורה להיות אפשרות של בקשה חוזרת להורדה, ז"א שאת מבקשת ממי ששיתף שייתן אישור גם להורדה. כך קיבלתי פעם במייל חוזר- בקשה כזו לשיתוף+הורדה.

• הוסף לסימניות
יתכן מאד שזו בעיה של החסימה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה