כללי איך עובדים עם טבלאות

• הוסף לסימניות
אני מתקשה ביצירת טבלה לטקסט כתוב בוורד,

אשמח לקבל הדרכה אם משהוא יכול באינדיזיין באקסל או בוורד.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
איך הטקסט מוקלד?
האם העמודות מופרדות באמצעות טאבים, טורים או רווחים?
אם יש לך אפשרות לבחור עמודה עמודה אז זה מאוד פשוט: יוצרים טבלה, מעתיקים את העמודה של הטקסט, מסמנים את כל העמודה אליה רוצים להעתיק ומדביקים.
אם אין אפשרות כזו זה יותר מסובך אבל צריך קודם להבין איך הטקסט הגיע.

• הוסף לסימניות
יש קושי ספציפי או שאתה לא יודע ליצור טבלה בוורד?
אם זה המצב יש פורום לוורד, יסבירו לך שם.
אם משהו ספציפי, בוא נשמע.

• הוסף לסימניות
יש לי מלל שמגיע מוורד שאני צריך שיהיה בטבלה

אני יודע איך יוצרים טבלה בוורד אך אני לא יודע איך אני מכניס את המלל לטבלה (באינדיזיין או בוורד) שמעתי שיותר קל לבנות את זה בוורד ולעביר לאינדיזיין,

אם משהוא יכול לעזור לי איך לעשות האם באמת בוורד או באינדיזיין ואם בוורד תרשו לי לאול פה איך אני יכניס את המלל לטבלה

• הוסף לסימניות
איך המלל מופרד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י natittt;511972:
איך המלל מופרד?

בידי לבקש איך שיהיה מופרד,

מה מומלץ ואיך מבצעים ?

• הוסף לסימניות
בוורד, תבחר את הטקסט הרצוי,
בתפריט טבלא > המר > טקסט לטבלא.
תשחק עם האפשרויות שם עד שהתוצאה תשביע את רצונך.

• הוסף לסימניות
האם יש לי אפשרות שבאינדיזיןן הממסגרת החיצונית תיהיה ניתנת לעריכה ? וכן להוסיף שורות ?

• הוסף לסימניות
איך מה? איך עושים טבלה בוורד בצורה שיהיה אפשר לשנות אותה אחר כך? איך מייבאים אותה לאינדיזיין? איך משנים את השורות?
תגיד מה אתה צריך לעשות, ונספר לך איך עושים את זה. אי אפשר לתת לך קורס מלא לוורד+אינדיזיין (או שכן, אבל לא בחינם..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים2;512126:
האם יש לי אפשרות שבאינדיזיןן הממסגרת החיצונית תיהיה ניתנת לעריכה ? וכן להוסיף שורות ?

אני רוצה שהמסגרת החיצונית תיהיה ניתנת לעריכה

כשאני בונה טבלה בוורד ומיבא לאינדיזיין היא מגיע עם מסגרת סביב כל העמוד ואז לא ניתן לבצע שינויים במסגרת של הטבלה איך גורמים שהמסגרת של הטבלה תיהיה ניתנת לעריכה (pathfinder)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה