דרוש מידע איך עובד לוח המודעות של האתר?

• הוסף לסימניות
מפרסמים מה שרוצים?
או שיש קטגוריה לדירות, ליד שניה ולדרושים?
והאם צריך להיות פרימיום כדי לשלם ולפרסם?

אגב כל הנושא הזה של לוח מודעות קצת מוזר לי- במיוחד בנושא של דירות חד פעמיות לנופש או לשבתות
אמנם אני מבינה את ההגיון מאחורי לוח מודעות מסודר ובתשלום
אבל מצד שני צריך לשלם על הפירסום וגם לשלם כדי לקבל את הפרטים של המפרסם,
ככה שהפירסום לא יעזור להגיע לכולם...
למה הם לא עושים שהמפרסם ישלם קצת יותר וכולם יוכלו לקבל את האינפורמציה?
או להיפך שכולם יפרסמו אבל כולם ישלמו יותר לקבל את המידע? כדי שהלוח יהיה עוד יותר אפקטיבי ומועיל...
סתם לא כל כך הבנתי

• הוסף לסימניות
מפרסמים מה שרוצים?
או שיש קטגוריה לדירות, ליד שניה ולדרושים?
והאם צריך להיות פרימיום כדי לשלם ולפרסם?

אגב כל הנושא הזה של לוח מודעות קצת מוזר לי- במיוחד בנושא של דירות חד פעמיות לנופש או לשבתות
אמנם אני מבינה את ההגיון מאחורי לוח מודעות מסודר ובתשלום
אבל מצד שני צריך לשלם על הפירסום וגם לשלם כדי לקבל את הפרטים של המפרסם,
ככה שהפירסום לא יעזור להגיע לכולם...
למה הם לא עושים שהמפרסם ישלם קצת יותר וכולם יוכלו לקבל את האינפורמציה?
או להיפך שכולם יפרסמו אבל כולם ישלמו יותר לקבל את המידע? כדי שהלוח יהיה עוד יותר אפקטיבי ומועיל...
סתם לא כל כך הבנתי
כולם יכולים לפרסם בחינם.
בחלק מן הקטגוריות רק מנויי פרימיום יכולים יצור קשר עם המפרסמים.

מי שרוצה שכולם יראו את המודעה שלו, יכול לשלם תשלום סמלי, ולפרסם פרטי התקשרות גלויים לכולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה