דרוש מידע איך עובד צבירת נקודות באלעל, והאם משתלם יותר אמריקן אקספרס מבחינת תעופה

• הוסף לסימניות
אני טסה הרבה, וגם יש לי קניות גבוהות באשראי, השאלה איך אפשר למנף את זה הכי טוב מבחינת נקודות לטיסות.
מה עדיף פליכארד של אל על, או יש כרטיס אחר שגם אפשר להמיר נקודות לטיסות?

• הוסף לסימניות
דרך מועדוני כרטיס אשראי כמו ביחד בשבילך או הייטקזון זה צבירות כפולות
והמעלה הגדולה הכרטיס ללא עלות

• הוסף לסימניות
פליי קארד פרימיום על כל 4 שח נקודה משתלם לכרטיסי בונוס בעיקר כל 50 נקודות זה בערך חצי דולר מוריד בתשלום

• הוסף לסימניות
צבירה של 1ל10
וכמובן חינמי

• הוסף לסימניות
כן אבל אין לך הטבות של נוסע מתמיד זה אומר שאם אתה צןבר הרבה אז יש מעמד כסף פלטינה וזה אומר שיש שדרוגעים וכו

• הוסף לסימניות
כמובן שיש
זה מתנהל כפול
ההמלצה למי שכבר נמצא במועדונים הנ"ל
מי שלא בוודאי שהטוב ביותר זה פליי קארד פרימיום (עלות כרטיס כ40 שח לחודש)

• הוסף לסימניות
האם משתלם 40 שח לחודש למי שסדר הגודל באשראי שלו הוא בין אלף לאלפיים?
כמה נקודות צוברים וכמה כסף שוות הנקודות?

• הוסף לסימניות
ממש ממש לא
הצבירה המקסימאלית היא נקודה ל2 ש"ח
טיסה לאירופה הקרובה זה מינימום 50K נקודות

לכן ההמלצה הטובה ביותר זה דרך מועדונים שהכרטיס חינם לגמרי

• הוסף לסימניות
1.אני טסה הרבה,
תלוי עם איזה חברות את טסה לאיזה יעדים וכו'
2.גם יש לי קניות גבוהות באשראי, השאלה איך אפשר למנף את זה הכי טוב מבחינת נקודות לטיסות.
זה כבר סיפור אחר לא חייב להיות קשור לקודם
רק אם את טסה עם אל על ברור שכדאי פליי פרימיום
אם לא צריך לבדוק לגופו של ענין

• הוסף לסימניות
אני טסה הרבה, וגם יש לי קניות גבוהות באשראי, השאלה איך אפשר למנף את זה הכי טוב מבחינת נקודות לטיסות.
השאלה עם איזה חברה את בדרך כלל טסה
עם אלעל אז פלייכארד הכי טובים , אני כבר קניתי כמה כרטיסי טיסה עם הנקודות
ועם חברות אחרות אז יש למקס משהו טוב

• הוסף לסימניות
אפשר לבקש פטור פעם בשנה והם נותנים
אלף אלפיים ממש לא שווה להתעסק עם זה כי זה כלום

• הוסף לסימניות
בסוף עשיתי אמריקן אקספרס ביזנס, אבל בתור כרטיס בנקאי של בנק הפועלים, מה שנתן לי פטור מדמי כרטיס לשנה, ואחר כך רק 22.90 במקום כמעט 40.
וזה נותן לי צבירה גם לדלתא, אל על ועוד.
אני טסה בעיקר לניו יורק.
מקווה שזה ישתלם לי.

• הוסף לסימניות
אפשר לשייך כל כרטיס אשראי למועדון הנוסע המתמיד דרך חברת האשראי, הצבירה הרבה יותר נמוכה (כמדומני 50/750 לעומת 50/250 או ל190 מול פלייקארד), אבל זה בחינם ולא סותר הנחות אחרות על הכרטיס (קאשבק לדוגמא), הנקודות תקפות לשנה וחצי

• הוסף לסימניות
גם אני טס הרבה, אז בדקתי את העניין הזה לעומק.
פליי קארד של אל על זה אחלה, צוברים נקודות על כל שקל שמוציאים, וגם יש בונוסים בטיסות של אל על. אבל, הנקודות האלה תקפות רק לאל על, וזה קצת מגביל.
אני אישית מעדיף את אמריקן אקספרס. נכון, אין בונוסים על טיסות ספציפיות, אבל הנקודות שלהם יותר גמישות. אפשר להמיר אותן לכרטיסי טיסה של מלא חברות תעופה, לא רק אל על. וגם, אפשר להשתמש בהן למלונות, השכרת רכב, אפילו סתם קניות.
בקיצור, אם את טסה רק אל על, אולי פליי קארד שווה לך. אבל אם את רוצה יותר גמישות, לכי על אמריקן אקספרס.
מקווה שעזרתי!

• הוסף לסימניות
האמריקן קצת מוגבל מבחינת שימוש. הצבירה הכי טובה היא של פרימיום מאסטרקארד. לא דיינרס ולא אמריקן.

• הוסף לסימניות
אפשר לשייך כל כרטיס אשראי למועדון הנוסע המתמיד דרך חברת האשראי, הצבירה הרבה יותר נמוכה (כמדומני 50/750 לעומת 50/250 או ל190 מול פלייקארד), אבל זה בחינם ולא סותר הנחות אחרות על הכרטיס (קאשבק לדוגמא), הנקודות תקפות לשנה וחצי
כל כרטיס? גם אשמורת?

• הוסף לסימניות
בסוף עשיתי אמריקן אקספרס ביזנס, אבל בתור כרטיס בנקאי של בנק הפועלים, מה שנתן לי פטור מדמי כרטיס לשנה, ואחר כך רק 22.90 במקום כמעט 40.
וזה נותן לי צבירה גם לדלתא, אל על ועוד.
אני טסה בעיקר לניו יורק.
מקווה שזה ישתלם לי.
תתקשרי אליהם יעשו לך הטבה בדמי כרטיס. ואם את מגיעה לגולד (כתבת שאת משתמשת הרבה ..) אז לא עולה בכלל דמי כרטיס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה