דרוש מידע איך עוברים הלוך ושוב מסוג גופן אחד למשנהו במהירות בתוכנת וורד?

• הוסף לסימניות
אני כותב טקסט עם פירוש, כשהטקסט הוא סוג גופן אחד, והפירוש הוא גופן אחר, הצורה הרגילה בוורד מאד מייגעת, הבנתי שיש פתרון לכך, מכירים?

• הוסף לסימניות
עושים סגנון לכל גופן ומגדירים קיצור דרך

• הוסף לסימניות
עושים סגנון לכל גופן ומגדירים קיצור דרך

1636472100853.png

1636472104719.png

• הוסף לסימניות
ואם רוצים להחיל רק על חלק מהטקסט,
דהיינו שלא כל הפסקה תהיה בגופן השונה, רק המילים שאתם בוחרים,
- צריך לעשות ולהגדיר "סגנון תו" (ולא "סגנון פסקה").
הקיצור דרך אותו דבר כנ"ל.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם, אבל ברגע שאני רוצה לכתוב מילה בתוך הטקסט הקיים בגופן אחר ואני משנה את הסגנון, כל הקטע משתנה ולא רק המילים הספציפיות...

• הוסף לסימניות
תודה לכולם, אבל ברגע שאני רוצה לכתוב מילה בתוך הטקסט הקיים בגופן אחר ואני משנה את הסגנון, כל הקטע משתנה ולא רק המילים הספציפיות...
ואם רוצים להחיל רק על חלק מהטקסט,
דהיינו שלא כל הפסקה תהיה בגופן השונה, רק המילים שאתם בוחרים,
- צריך לעשות ולהגדיר "סגנון תו" (ולא "סגנון פסקה").
הקיצור דרך אותו דבר כנ"ל.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בהגדרות בשעת יצירת סגנון>שינוי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה