- הוסף לסימניות
זה מה שיועיל - תחרותהשאלה היא מדוע כמעט לא קמו בנקים חדשים מקום המדינה?
אבל הבעיה שלא רק שלא פותחים אלא ממזגים
זה מה שיועיל - תחרותהשאלה היא מדוע כמעט לא קמו בנקים חדשים מקום המדינה?
שכחתם בלת"קהאמת נזכרתי פתאום שכן קם פעם בנק חרדי,
ואפילו יש להרבה אנשים פה חשבון בו.
בנק פאגי
52
מוכר למישהו?
ממש לא ברורזה ודאי לא כזה הזוי כי בין כה וכה צריך השקעה על פי ההלכה
מוכר וטוב שאין עוד כאלההאמת נזכרתי פתאום שכן קם פעם בנק חרדי,
ואפילו יש להרבה אנשים פה חשבון בו.
בנק פאגי
52
מוכר למישהו?
סליחה ומחילה.שכחתם בלת"ק
כאילו לא שבענו והקאנו ממונופלים רקובים באיצטלה של קדושה...אין צורך בבנק חרדי
ולא בקופת חולים חרדי
ולא חברת סלולר חרדי
ולא רשת חרדי
גם לא ערים חרדיות
אנחנו אזרחים שווים בין שווים, ומגיע לנו להנות מתחרות רחבה ככל האפשר, בכל תחום.
כמובן שתחרות היא בין היתר, שירות לצרכים היחודיים של הציבור החרדי.
הציבור החרדי (לפחות אני..) לא מוכן לצרוך שירות מגוף כלשהיא רק בגלל שזה גוף חרדי.
אני מניח שאתה חושש שבנק חרדי יהיה יותר גנב ומושחת מבנק חילוניכאילו לא שבענו והקאנו ממונופלים רקובים באיצטלה של קדושה...
חשבתי שהמשמעות של המילה מונופלים פשוטה מכדי להסביר אותהאני מניח שאתה חושש שבנק חרדי יהיה יותר גנב ומושחת מבנק חילוני
אל דאגה קשה מאד לעקוף אותם אתה [וגם אני] רק פשוט לא מספיק מבינים בזה
אויש באמת....חשבתי שהמשמעות של המילה מונופלים פשוטה מכדי להסביר אותה
אקצר בשביל לא להלאות... אם אתה מצליח לסגור חצי מיליון חרדים אצליך אתה לא מחויב לא לשירות לא לזמינות לא למבצעים והטבות וכו וכו
או שאתה מכיר רק בנק אחד ולא נחשף לפערים...אויש באמת....
כנראה הרבה זמן לא היית בבנק
הלוואי שלכל הפחות היינו מצליחים לא לפרנס את כל הרשתות ואתרי הנופש שפתוחים בשבת...לפני שאתה הולך על בנק הייתי מציע שתצרוך אלקטרוניקה / צעצועים / מזון וכו' וכו' רק מחברות בבעלות חרדית
נראה לי שברגע שזה לא יהיה הכי זול / הכי טעים / מה שאתה רגיל די מהר תחזור לפרנס את המתחרים הלא חרדים
למה שאני אאמין שבדיוק במשכנתא לא תיקח את הזול ביותר אלא את החרדי ביותר
בקיצור לדעתי זה שטויות,
ואין שום דבר שיכול להתחרות בשוק חופשי.
אם אתה רוצה להצליח בזההלוואי שלכל הפחות היינו מצליחים לא לפרנס את כל הרשתות ואתרי הנופש שפתוחים בשבת...
התשובה כי בציבור שלנו לעולם לא מוכרים.שאלה פשוטה שמנקרת בראשי בתקופה האחרונה
הבנקים מרוויחים מיליארדים
איך עוד לא הוקם בנק חרדי?
הבידול שלהם יהיה הידור בהלכות ריבית וכד'
ומהמעשרות שלהם נחזיק את עולם התורה
למה שהכסף שלנו לא יחזור בחזרה למגזר?
אני מעריך בגסות, שאם היו סורקים את בנק הפועלים במסרקות של ברזל שבו השתמשו לסרוק את בנק פאג"י, כולם שם היו מזמן בכלא.......כאחד שקצת מכיר את התחום ואת הבנק
נדייק, בנק פאג"י לא היה נתון לפיקוח נוקשה או מחמיר יותר
פשוט ככל שהבנק קטן יותר כך הכתפיים שלו צרות יותר וד"ל
מה?וזה ההוכחה שאין שום טעם בבנק חרדי
בנק מזרחי הוא הבנק הכי יקר ובפער....
כולם מדברים על בנק אגו"י שקרסיש משפט בגמ' לא עכברא גנב אלא חורא....
שיטפלו בחור ואז הבעיה תיפתר ממילא...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים