נכתב ע"י פרסומון;1152232:בגירסאות החדשות של איירנס יש דברים קלים יותר לפריצת סיסמאות.
אם לא הסתדרת, פותח האשכול, תגיד ואסביר.
למה? נשמע לך שזה גנוב?נכתב ע"י trew;1152295:סתם מעניין למה שנרצה לעזור למישהו לפרוץ את המחשב?
נכתב ע"י trew;1152357:לא, אבל הבן אדם אפילו לא רמז שזה שלו,
זה בדיוק כמו שאני ישאל יש לי ראוטר שמוגן בסיסמא ואין לי את הסיסמא, איך ניתן לעקוף את הסיסמא?
תעלה להודעה הראשונה תאה שלא ערכתי הרבה.
נכתב ע"י trew;1152580:אינך חשוד בגנבה כלל וכלל אבל גם כשמוסרים מידע חשוב להפעיל את הראש לפני כן.
באותה מידה זה יכול להיות בן שיושב על מחשב אביו ואם תנסה תראה שגם לך יש כמה רעיונות שבהם לא היית מוסר כזה מידע.
חוץ מזה אני לא אומר שאתה חייב אבל יעזור לך מאוד אם לפחות תסיר את החשד ממך כשאתה שואל כזאת שאלה.
נכתב ע"י trew;1152580:אינך חשוד בגנבה כלל וכלל אבל גם כשמוסרים מידע חשוב להפעיל את הראש לפני כן.
באותה מידה זה יכול להיות בן שיושב על מחשב אביו ואם תנסה תראה שגם לך יש כמה רעיונות שבהם לא היית מוסר כזה מידע.
חוץ מזה אני לא אומר שאתה חייב אבל יעזור לך מאוד אם לפחות תסיר את החשד ממך כשאתה שואל כזאת שאלה.
תוסיף בבקשה : החבר הוא מהמגזר הליטאי בן 34 נשוי פלוס 3 .נכתב ע"י ahnh;1152045:קיבלתי מחשב נייד מחבר ששכח את הסיסמא עם מערכת הפעלה וינדוס 8
איך ניתן לעקוף את הסיסמא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים