איך עוקפים סיסמא במחשב

• הוסף לסימניות
קיבלתי מחשב נייד מחבר ששכח את הסיסמא עם מערכת הפעלה וינדוס 8
איך ניתן לעקוף את הסיסמא?

• הוסף לסימניות
בגירסאות החדשות של איירנס יש דברים קלים יותר לפריצת סיסמאות.
אם לא הסתדרת, פותח האשכול, תגיד ואסביר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1152232:
בגירסאות החדשות של איירנס יש דברים קלים יותר לפריצת סיסמאות.
אם לא הסתדרת, פותח האשכול, תגיד ואסביר.

אשמח לשמוע...

• הוסף לסימניות
פנה אליי במייל שבחתימתי בבקשה.

• הוסף לסימניות
סתם מעניין למה שנרצה לעזור למישהו לפרוץ את המחשב?

• הוסף לסימניות
לא, אבל הבן אדם אפילו לא רמז שזה שלו,
זה בדיוק כמו שאני ישאל יש לי ראוטר שמוגן בסיסמא ואין לי את הסיסמא, איך ניתן לעקוף את הסיסמא?

תעלה להודעה הראשונה תאה שלא ערכתי הרבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1152357:
לא, אבל הבן אדם אפילו לא רמז שזה שלו,
זה בדיוק כמו שאני ישאל יש לי ראוטר שמוגן בסיסמא ואין לי את הסיסמא, איך ניתן לעקוף את הסיסמא?

תעלה להודעה הראשונה תאה שלא ערכתי הרבה.

זה מחשב של חבר שלי, המחשב שכב לו הרבה מאוד זמן, והוא שכח את הסיסמא זה הכל!
למה נראה לך שיש משתמשים גנבים בפרוג?

• הוסף לסימניות
אינך חשוד בגנבה כלל וכלל אבל גם כשמוסרים מידע חשוב להפעיל את הראש לפני כן.
באותה מידה זה יכול להיות בן שיושב על מחשב אביו ואם תנסה תראה שגם לך יש כמה רעיונות שבהם לא היית מוסר כזה מידע.

חוץ מזה אני לא אומר שאתה חייב אבל יעזור לך מאוד אם לפחות תסיר את החשד ממך כשאתה שואל כזאת שאלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1152580:
באותה מידה זה יכול להיות בן שיושב על מחשב אביו ואם תנסה תראה שגם לך יש כמה רעיונות שבהם לא היית מוסר כזה מידע.

חוץ מזה אני לא אומר שאתה חייב אבל יעזור לך מאוד אם לפחות תסיר את החשד ממך כשאתה שואל כזאת שאלה.

אתה צודק, קיבלתי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1152580:

הבלים.. אם הוא גנב מדוע שלא תחשוב שהוא גם שקרן ? וממילא הוא יכול למכור לך סיפורים עד מחר..
אני לא חושב שיש טעם להתנצל ולהסביר (אלא במקרה שעל ראש הגנב בוער הכובע.. ) . תפעיל את שיקול דעתך אם לעזור או לא אבל להתחיל לחקור או לצפות מאדם שמבקש עזרה שיספר לך את הקורות חיים שלו זה מוגזם .
בקיצר.. לא הבנתי מה התועלת במסירת מידע כזה או אחר .. אי אפשר להמציא דוגמא סיפר כזה :
1) נגנב לי המחשב והגנב החצוף שם לי סיסמא .
או כזה :
2) עובד שלי בעסק שם סיסמא במחשב של החברה וזה נראה לי ממש מוזר ..
וכו וכו וכו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ahnh;1152045:
קיבלתי מחשב נייד מחבר ששכח את הסיסמא עם מערכת הפעלה וינדוס 8
איך ניתן לעקוף את הסיסמא?
תוסיף בבקשה : החבר הוא מהמגזר הליטאי בן 34 נשוי פלוס 3 .
את המחשב הוא שכח ברכב מסוג סובארו אברכים כשהיה בדרכו להפגנה נגד גזירת הגיוס . המחשב משמש אותו בעיקר לכתיבת חידושי תורה מרבותינו מאורי הגולה .
נ.ב ניתן לקבל את מס הזהות של האברך ומס הטלפון של חמותו לבירורים .

• הוסף לסימניות
לא אין תועלת ומה שכתבתי זה לא כביקורת לניק הפותח אלא יותר למוסרי המידע,
אגב הסיפורים לא באמת משנים אלא יותר הכרות עם הניק.

חזרת ברוך שובך :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה