חשבתי שכנראה שדרך שם (או אפי' דרך מערכת הפעלה אחרת) זה יעבוד, אבל זה היה נראה לי הסברים ארוכים מיני ים (לדוג' במידה והCD לא Boot) וגם ... לא הייתי בטוחנכתב ע"י trew;510230:אני ע ם13 ועובד יפה מאוד
פשוט תנסה לעלות דרך מיני XP תראה שיש שם עוד הרבה הרבה הרבה כלים שימושיים ויעילים
נכתב ע"י trew;510230:אני ע ם13 ועובד יפה מאוד
פשוט תנסה לעלות דרך מיני XP תראה שיש שם עוד הרבה הרבה הרבה כלים שימושיים ויעילים
הדיסק ערוך יפה מאוד והוא ממש הצלה לכל צרה שלא תבוא
אני כבר משתעשע איתו איזה 5 שעות
נ.ב. תודה רבה למי שהקפיץ את האשכול ;-|)
נכתב ע"י שמח לעזור;510631:אגב טוב שהשגת (?), זה שוקל מעל 200 מגה אז זה לא עבר בגמבו מייל ניסיתי לפצל וכו' ובסוף נמאס לי...
נכתב ע"י DVD COAN;528836:טוב נשלחתי לכאן ע"י א.ישראל ומה אני יגיד לכם...
אין לי מילים פשוט..... להבנה בזה בקורסי אבטחה זה מהלך ארבע שיעורים
לישור קו בכיתה מבחינת מושגי בסיס וכל הדרכים לביצוע
אבל לא האכזב השיב נקודתית כפי ששאלת לפני רק על
מערכת Windows xp
לילה טוב
צפיתי בסרטון, אמנם כתבת באריכות וברור, אך גם הסרטון מוסיף.נכתב ע"י DVD COAN;529158:השתמשת גם בסרטון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים