כללי איך עושים אפקט זה?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה הדרך היעילה לעשות אפקט המופיע בתמונה המובאת כאן.
בפשטות לשחק עם הטרנספורם, ולשכפל, אבל זה לא עושה לי עובי ממש.

קבצים מצורפים

• םםםם.jpg
    KB 117.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אם אני לא טועה, ניסיתי פעם לעשות את זה באילוס ולא ממש הלך לי.

• הוסף לסימניות
כן באיילוסטרטור יש את זה באפקטים 3D זה לא יוצא כ"כ יפה. אמרו לי שמאיילוסטרטור זה לא יוצא טוב בהדפסה. השאלה מהי הדרך לעשות זאת בפוטושופ, אולי יש לזה איזה פילטר?

• הוסף לסימניות
בפוטושופ זה קצת עבודה, אבל מי שיודע - זה מליון דולר!

• הוסף לסימניות
מצאתי איזנ מדריך לזה. מצורף כאן.

קבצים מצורפים

• מדריך לאותיות 3 D.pdf
    KB 439.6 · צפיות: 83
  • הוסף לסימניות
אפשר את בסיס האפקט לעשות באילוס ואז ללטש בפוטושופ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;596402:
אפשר את בסיס האפקט לעשות באילוס ואז ללטש בפוטושופ

אפשר את הבסיס לעשות באילוס ואז ללטש באילוס :)

• הוסף לסימניות
אכן זוהי הדרך, הנה לדוגמא. תודה לכל המשיבים.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 767.8 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
בכו בפורום ציינו לאתר זה. מדריכי פוטושופ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה