איך עושים את הדבר הבא?

• הוסף לסימניות
ציור בוידאו:
איך זה בדיוק עובד? זה פלאגין?
מצו"ב קובץ

קבצים מצורפים

• Sequence 01.mp4
    6.7 MB · צפיות: 100
  • הוסף לסימניות
זה נראה צילום בהרצה מהירה של מישהוא מצייר

• הוסף לסימניות
זה הסרטה של צייר אמיתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירו;1928427:
זה נראה צילום בהרצה מהירה של מישהוא מצייר

נכתב ע"י Rotem100;1928429:
זה הסרטה של צייר אמיתי

בדוק???
אם כן יש איזה משהו אחר בסגנון שעושה את זה?

• הוסף לסימניות
אם כבר, תעלה את כל הסרט
ככה לתת טעימה וזהו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kosta770;1928439:
בדוק???
אם כן יש איזה משהו אחר בסגנון שעושה את זה?

אין ספק שזה צילום אמיתי של יד מציירת - ברור שאפשר לעשות אנימציה כזו - באפטר ואפילו בפלאש, אבל נראה לי שבמקרה הספציפי הזה יותר מהר ויותר קל לשים מצלמה על חצובה ולצלם .

• הוסף לסימניות
אני יודעת אייך עושים את זה בלי היד אבל זה פווול עבודה.
לוקחים תמונה לפוטושופ, הופכים אותה לש.ל. קוים-אני לא מצאתי את האפשרות בCS5 ומעלה לצערי.
אח"כ מכפילים את השכבה, מוחקים את החלק שאת רוצה שיצויר אחרון במחק קטן ו50% רך, מכפילים שוב וככה בממוצע - תמונות. אל תשכחי שאת העיניים מוחקים אחרונות.
אח"כ סוגרים בקובץ של פוטושופ, מיבאים לאפטר ועושים שכל תמונה תהיה חלקיק שניה לא זוכרת בדיוק-תשחקי עם זה, אח"כ שומרים כסרטון, מיבאים לפרימייר ועורכים הלאה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריהלי;1928656:
...אל תשכחי שאת העיניים .. בדיוק-תשחקי ..

זה תשכח ולא..

בכל אופן תודה

• הוסף לסימניות
לוקחים תמונה לפוטושופ, הופכים אותה לש.ל. קוים-אני לא מצאתי את האפשרות בCS5 ומעלה לצערי.
אח"כ מכפילים את השכבה, מוחקים את החלק שאת רוצה שיצויר אחרון במחק קטן ו50% רך, מכפילים שוב וככה בממוצע - תמונות. אל תשכחי שאת העיניים מוחקים אחרונות.
אח"כ סוגרים בקובץ של פוטושופ, מיבאים לאפטר ועושים שכל תמונה תהיה חלקיק שניה לא זוכרת בדיוק-תשחקי עם זה, אח"כ שומרים כסרטון, מיבאים לפרימייר ועורכים הלאה
למה לעבוד כ"כ קשה??? אם אפשר לעשות את אותו הדבר ב-2 דקות???
איך? פשוט מאד מביאים את הציור מאילוסטריטור לאפטר, באפטר לוחצים לחיצה ימנית על השכבה ובוחרים באפשרות creats shapes from layer ואז התמונה נהפכת לצורה בפנים יש משולש קטן בצבע לבן לוחצים עליו ובוחרים את האפקט trim path שזה גורם לצורה להיות מצוירת קו אחר קו בהגדרות עושים באנד 0 ואח"כ ממשיכים ובקיפרם הבא עושים 100 וכך הציור מצטייר בצורה אוטמטית קו אחר קו
-בנוסף אפשר לעשות את זה עם אפקט strok שזה מאפשר להזיז את הקווים בשילוב עם היד.

• הוסף לסימניות
זו לא הסרטה של צייר, הציור צויר על ואקום, לפי חוסר הזרימה של הציור.
היד זזה לפי הקו.
אפקט באפטר: (טרים פאס)

אופס, ראיתי שמיהו כתב כבר מעלי.

• הוסף לסימניות

יותר פשוט באפטר אפקט - יש פקודה מובנת ואפשר לשחק אח"כ עם השכבות, והתכנה לא קורסת כמו הפוטושופ שממש לא בנויה למעמסה הזו של כמה מאות שכבות (מנסיון אישי שלי)

• הוסף לסימניות
אפקט באפטר

בס"ד
הציור שמצטייר:
סטרוק באפטר
הדרכה באתר של ערן שטרן-אפטריסטה 3 חלקים
קישור לאתר
http://www.sternfx.com/tutorials-he
בהדרכות שורה שניה ושלישית מלמטה

את היד עם העט
להוסיף בשכבה נוספת עם תזוזות מתואמות

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה