כללי איך עושים את זה באילוסטרייטור?

• הוסף לסימניות
אני רוצה ששורת האוביקטים למעלה כביכול תצמד לפס המתעגל לפי התעגלות הצורה.
מקווה שהבהתרי את עצמי...
צפה בקובץ המצורף 312243
תודה!

קבצים מצורפים

• 123123123123.JPG
    123123123123.JPG
    KB 24.9 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
מציירת קו ריק.
מניחה דמות בהתחלה ודמות בסוף
ועושה בלנד:
אובג'קט-בלנד-make

• הוסף לסימניות
תבחרי לפי פסיעות ותראי לפי כמה שהכי מתאים לך שם.
זה פשוט לנסות..

• הוסף לסימניות
בוחרת את 3 הפרטים יחד: 2 צורות וקו- ואז לוחצת בלנד.
ניסיתי אצלי וזה עובד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנונימית;2217438:

בחרת גם את הקו- אז הוא הוכפל גם כן...

אני יודעת שקיימת אופציה כמו בטקסט על נתיב
אבל לא זוכרת איך עושים את זה :(

במקרה כזה הייתי עושה ידנית- בוחרת אחד, מכפילה (קונטרול c קונטרול f), עם הshift מסובבת אותו 180 מעלות. ואז- בוחרת את שניהם, מכפילה שוב כנ"ל, מסובבת 90 מעלות, ואז שוב בוחרת את כל הארבעה, מכפילה ומסובבת... כך עד שמקבלת עיגול שלם.
בסוף- בוחרת את מספר הצורות שצריך ומוחקת את היתר.
קל, פשוט ומדויק.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
א. תעשי בלנד בקו ישר מדמות לדמות
ב. תבחרי את הקשת ואת הבלנד המוכן
ג. object-blend-replace spin

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אדירים;2217471:
א. תעשי בלנד בקו ישר מדמות לדמות
ב. תבחרי את הקשת ואת הבלנד המוכן
ג. object-blend-replace spin

האפשרות הזו מכובה לי....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה