כללי איך עושים את זה??

• הוסף לסימניות
אני עובדת עכשיו על פרויקט מיתוג, עיצבתי שלוש סקיצות והלקוחה בחרה אחת מהן
הסקיצה מורכבת מהשם של העסק פלוס אלמנט קטן בסילואט
עכשיו הלקוחה ראתה על אחת המודעות שעיצבתי בעבר את הלוגו המצורף והיא רוצה שאעצב את הלוגו שלה בצורה דומה.
איך עושים את זה? אני חושבת שזה כבר נכנס תחת הכותרת של אומנות (שזה ממש לא התחום שלי), ניסיתי באילוס עם העיוות מעטפה וזה יצא על הפנים
האם להתעקש שזו בעצם סקיצה חדשה וזה כבר לא כלול במחיר?
מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• logo shmaya.png
    KB 10.7 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
קודם כל ברור שזו סקיצה חדשה. עשיתם כיוון והיא בחרה.. אם בא לך, תלכי על זה עם תימחור מחדש,
ואם זה לא התחום שלך- אז לא...

• הוסף לסימניות
לא כלול במחיר.
אבל אפשר לשחק עם כלי ה Smear, Twirl, זה יוצא מצויין.
(אני מדבר על קורל, אבל כנראה יש גם באילוסטרייטור)

• הוסף לסימניות
קליגרפיה

יוצרים את זה עם מברשת קליגרפית.
תנסי, לא מורכב בכלל!

קבצים מצורפים

• קליגרפיה.PNG
    KB 27 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
וואו, תודה לכולכם,
האמת שהייתי מעדיפה להגיד שזו סקיצה חדשה עם תימחור חדש אבל זה מקום שהתחלתי לעבוד איתם על בסיס קבוע אז אני רוצה להתנהל בהתחלה בלארג'יות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוריה;1505076:
וואו, תודה לכולכם,
האמת שהייתי מעדיפה להגיד שזו סקיצה חדשה עם תימחור חדש אבל זה מקום שהתחלתי לעבוד איתם על בסיס קבוע אז אני רוצה להתנהל בהתחלה בלארג'יות

לארג'יות מההתחלה לפעמים מובילה לאסון... רק אומר... עדיף לתמחר מחדש אפילו ב20-30% פחות מאשר להיות בהפסד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתנה ששווה;1505323:
לארג'יות מההתחלה לפעמים מובילה לאסון... רק אומר... עדיף לתמחר מחדש אפילו ב20-30% פחות מאשר להיות בהפסד...

לקוחות חדשים תמיד בוחנים אותנו בהתחלה.
אם זה לא יקח לך מידי הרבה זמן, וזה בסדר מצידך, תעשי לה את הסקיצה החדשה, כשאת שולחת לה, תדגישי לה שבעקרון זה היה אמור להית תמחור חדש כי וכו'... אבל בגללל שאנחנו מתחילים לעבוד יחד בקביעות, אני מוכנה לבוא לקראתך וכו'..... משהו כזה.
שהלקוחה תהיה מודעת לענין, ותעריך.....

המון הצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרנולה;1505338:
לקוחות חדשים תמיד בוחנים אותנו בהתחלה.
אם זה לא יקח לך מידי הרבה זמן, וזה בסדר מצידך, תעשי לה את הסקיצה החדשה, כשאת שולחת לה, תדגישי לה שבעקרון זה היה אמור להית תמחור חדש כי וכו'... אבל בגללל שאנחנו מתחילים לעבוד יחד בקביעות, אני מוכנה לבוא לקראתך וכו'..... משהו כזה.
שהלקוחה תהיה מודעת לענין, ותעריך.....

המון הצלחה

זה וודאי, תודה שהדגשת את הנק' החשובה הזאת

• הוסף לסימניות
ד"ש משמיא ;)

• הוסף לסימניות
לא אני.
אחיו של בעל המקום (מהדפוס).
עבדתי איתם אחרי שהלוגו כבר היה קיים,
עשיתי להם כמה וכמה פוסטרים - תניא של הרב כלב, סדנת אימגו ועוד...
הדמיה לבנין החדש וייעוץ שיווקי. מקום מיוחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה