איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
מי יכול להכנס לקישור הבא
http://www.youtube.com/watch?v=j_n0zNB8PVY
לראות שם את הדובי שמדבר, ולומר לי איך מעוותים קול רגיל לכזה דבר?
דיברתי עם העורכת הזו, והיא לא זכרה, היא רק אמרה שהיא עשתה את זה באפקטים של קול או בפרמייר או בסאונד בוטש. תודה ושבוע טוב!!
<!-- / message -->

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי אך מתוך חומר שיש לי כתוב שהאפקט PITCHSHIFTER עושה שינוי לקול עבה/דק יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mishehoo;795605:
לא ניסיתי אך מתוך חומר שיש לי כתוב שהאפקט PITCHSHIFTER עושה שינוי לקול עבה/דק יותר
ב"ה
כן מניסיון

• הוסף לסימניות
תודה רבה על המידע, אבל אני מבינה שזה לא בפרמייר. כי שם אין כזה אפקט. אז זה בסאונד בוש. מי יכול להסביר לי בקצרה איך עושים שם את זה. אנא???
<!-- / message -->

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישמעאל;798908:
תודה רבה על המידע, אבל אני מבינה שזה לא בפרמייר. כי שם אין כזה אפקט. אז זה בסאונד בוש. מי יכול להסביר לי בקצרה איך עושים שם את זה. אנא???
<!-- / message -->

ב"ה
כן בפרמייר
הנה

בתוך האפקטים של האודיו

קבצים מצורפים

• ל1כידה.PNG
    KB 16 · צפיות: 12

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה