כללי איך עושים באילוס' מסכת מעבר שקופה?

• הוסף לסימניות
להכין מעבר בצורה הרצויה מעל הצורה שרוצים להכיל עליה מסיכה.
המעבר צריך להיות משחור ללבן, השחור יסתיר, הלבן יגלה והאפור יגלה חלקית לפי רמת האפורים.
לבחור את 2 הפריטים: המעבר + הצורה שמתחת ובחלון השקיפויות TRANSPARENCY
בתפריט המשנה לסמן MAKE OPACITY MASK

• הוסף לסימניות
לישראלה

הודתי לך מהר מדי...
עשיתי כפי שאמרת, אך לא נוצר לי מעבר של שקיפות

• הוסף לסימניות
יותר פירוט.
מה התוצאה שהתקבלה?

• הוסף לסימניות
האמת היא שבפעם הראשונה זה הצליח ויצא כמו שרציתי

אך על אובייקט אחר זוית המעבר השתנתה לצד ההפוך ממה שרציתי,
ראי דוגמא (המסכה צריכה להתחיל מלמעלה כמובן וללכת ולהעלם ולא כמו שיצא לי

קבצים מצורפים

• 123.png
    968 ביטים · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נסו את האפשרות של היפוך: INVERT
או לשנות את כיוון המעבר ע"י בחירת המלבן הימני בחלון ועריכת המסיכה.
לזכור לעבור אח"כ למלבן הימני בחלון השקיפויות ע"מ לחזור למצב פעיל של שאר המסמך.

• הוסף לסימניות
נסו לקרוא שוב את האשכול מתחילתו ולבצע לפי הסדר.
אם לא מצליח, תכתבו מה התוצאה שקבלתם ואנו נשתדל לעזור.

• הוסף לסימניות
הצלחתי. תודה.

פשוט, אני הבנתי שיש ורך במסיכה נוספת על הצורה. אבל, זו היתה טעות שלי.

סליחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה