כללי איך עושים? [באינד']

• הוסף לסימניות
יש לי רצף של פסקאות מאותו סוג. ואני רוצה שבין פסקאות מאותו סוג יהיה רווח מסויים ורק לפני ואחרי הרתף יהיה רווח שונה. אפשר הסבר?

[מקווה שהשאלה ברורה...]

[מקווה ששאלתי בפורום הנכון]

• הוסף לסימניות
אולי תעלה דוגמא, צילום מסך/ייצוא לג'ייפג

• הוסף לסימניות
הכותרות "הקב”ה – “הכל יכול וכוללם יחד” "
ו - איפה אנחנו פוגשים את הקב”ה?

הם כותרות, במקרה המחבר רוצה לשים אותם כותרת ליד כותרת.
אותו דבר קורה גם כשיש לי מובאה של קטעים אחדים (לפעמים 3-4 פסקאות. אני לא רוצה ליצור הפסקה גדולה ביניהם אבל כן רוצה ליצור הפסקה יותר גדולה בין הפסקאות הללו לאלו שלפניהם ואחריהם. מובן?

קבצים מצורפים

• ללא שם.JPG
    KB 46.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
למה לא בסגנון פסקה?

• הוסף לסימניות
להוריד את הרווח אחרי הכותרות ולתת רווח רק לפני הטקסט הרגיל ואחריו
אם זה לא עוזר אפשר גם להוריד רווח שורות בכותרות

• הוסף לסימניות
את זה אני יודע, דא עקא - זה הרי משנה את ההגדרה של כל הכותרות במסמך ומקטין את הרווח, ואני כן רוצה שיהיה רווח רחב יותר לפני/אחרי כותרת - אם אין כותרת לפניה/אחריה.

• הוסף לסימניות
הוא אשר אמרתי: לתת את הרווח בהגדרות של הרווח לפני הפסקא הרגילה (לא כותרת)

• הוסף לסימניות
א. תודה על העזרה.
ב. אם אני מחיל את הרווח הגדול לפני הפסקה הרגילה - כל הרווחים בין הפסקאות הרגילות משתנים לי וחוזר חלילה.
אני צריך רעיון ליצור מצב בו כשיש שני פסקאות זהות - הרווח הוא X כשהפסקאות שונות בינהם הרווח Y [כשיש הבדל בין לפני הפסקה לאחריה]

• הוסף לסימניות
יש סקריפט שמאפשר לחפש סגנון אחר סגנון ולהחליף בהתאם.
http://in-tools.com/products/plugins/style-utilities/

אפשרות אחרת היא לחפש ע"י גרפ את סימן סוף הפיסקה הראשון, ולהחליף במעבר שורה ידני.

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי להבין אבל הצלחתי להסתדר :)

שאלה אחרת, אפשר להגדיר מסטר (master) רק של העמוד השמאלי ולא של הימני?
הגדרתי צמד עמודים בסיסי, ואני רוצה לקחת את השמאלי בלבד ולבנות עליו (יש הבדל בין הימני לשמאלי).
איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את השאלה.
רוצה שלכל העמודים יהיה מאסטר ימיני/שמאלי בלבד? אז תבנה מאסטר של עמוד אחד.

• הוסף לסימניות
כשאני מנסה לקחת מהמסטר הזוגי רק את העמוד השמאלי ולבנות עליו - הוא עושבה לי דווקא ולוקח רק את הימני (עם הבניה שלו)

• הוסף לסימניות
אז תבנה מאסטר בעל עמוד בודד המבוסס על המאסטר הזוגי. בהעתק, הדבק למקום, תקבל את התוכן הזוגי אך תמחק את הימני ותישאר עם התוכן השמאלי.

• הוסף לסימניות
ניסיתי. לא עובד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתנאל וייס;766888:
ניסיתי. לא עובד.

ככל הנראה האוביקטים של שני העמודים מחוברים, למשל קו ארוך. ואז מה שאתה רואה בעעמוד השני זה בעצם המשך העצוב של העמוד הראשון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה