כללי איך עושים, בפונטים של פונטייפ

• פותח הנושא N.O
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני רוצה שהאותיות ימתחו רק לצורך יישור השורות (כלומר רק איפה שזה נצרך)
ולא שכולם ימתחו

יש אפשרות כזאת באנדיזיין?

תודה

• הוסף לסימניות
אם לא מדובר בקטעי מלל ארוכים, תוכל לעשות זאת באילוס' בפונקציה של יישור 'NASKH'בחלונית 'פסקה', ולהעתיק את הטקסט לאינדיזיין.
עד כמה שידוע לי, באינדיזיין תוכל לעשות זאת על האותיות שאתה תבחר על ידי הוספה של 'גליפים'.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
פשוט וברור (ודי מסתבר) שיש את זה באינדי'.
בחלונית הפסקה, ליישר לשני הצדדים, ושם לבחור NASKH (כמו שקודמי ציין על אילוס').
כמו כן חשוב לבחור בחלונית הדיאקריטים שזה יהיה אופן-טייפ, רק כך הניקוד יושב בדיוק ונכון!

• הוסף לסימניות
תודה רבה, אנסה את זה.

• הוסף לסימניות
מנצלת את הבמה :)

איפה רואים אם הטקסט הוא אופן-טייפ?
בפונטים של פונטביט באינדיזיין הניקוד ממש לא יושב טוב...
מה שהם הסבירו לי זה לנקד לבד כי הניקוד לא תקין, אבל כשאני שמה פונטים של גוטמן בסיסי הניקוד יושב מצוין.
אז איפה הבעיה?

תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;871021:

מה שהם הסבירו לי זה לנקד לבד כי הניקוד לא תקין, אבל כשאני שמה פונטים של גוטמן בסיסי הניקוד יושב מצוין.
אז איפה הבעיה?

תודה!

הפונטים של פונטביט - ישנים או חדשים? הם תיקנו את הניקוד בכל הפונטים לפני כשנה, ומאז כל מי שרוכש חבילה מקבל את המתוקנים + עדכון לכל הפונטים שרכש בעבר.

• הוסף לסימניות
פונטים חדשים... (נראה לי ככה החבילה נרכשה לפני פחות משנה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;871027:
פונטים חדשים... (נראה לי ככה החבילה נרכשה לפני פחות משנה)

אז דברי שם עם סיוון או קרן, הם ישלחו לך את המתוקנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;871021:

אז איפה הבעיה?

תודה!

מה שאת קוראת גוטמן בסיסי, זה מחלוצי האופן-טייפ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה