אופיס 365 איך עושים ברקוד באקסס ללא ActivX

• הוסף לסימניות
שלום
אני השתמשתי עד היום עם ברקוד של BarCodeWiz וזה קובץ DLL שמזוהה כ ActieX וצריך להוסיף אותו ל Reference בפרוייקט.
אני מעוניין להפסיק להשתמש עם תוספות חיצוניות ורפרנסים (שעושים בעיות במחשבים שונים וכדו').
מצאתי קוד VBA עבור אקסל שהוא ניגש לוורד (ללא רפרנס אלא באובייקט) ומקבל משם את DISPLAYBARCODE.

השאלה היא איך ממירים את הקוד ל Access.

זה קישור לקוד:
https://stackoverflow.com/questions/40790010/how-to-generate-barcodes-in-excel-worksheet

קוד:
Sub INSERT_BARCODE()
    Const BarcodeWidth As Integer = 156
    Dim ws As Worksheet, WdApp
    Set ws = ActiveSheet
    Set WdApp = CreateObject("Word.Application")
    With WdApp.Documents.Add
        .PageSetup.RightMargin = .PageSetup.PageWidth - .PageSetup.LeftMargin - BarcodeWidth
        .Fields.Add(Range:=.Range, Type:=-1, Text:="DISPLAYBARCODE " & CStr(Selection.Value) & " CODE39 \d \t", PreserveFormatting:=False).Copy
    End With
    ws.PasteSpecial Format:="Picture (Enhanced Metafile)", Link:=False, DisplayAsIcon:=False
    WdApp.Quit SaveChanges:=False
    Set WdApp = Nothing
End Sub

• הוסף לסימניות
@yits ברור שאפשר עם גופן, חשבתי שרצית באמצעות VBA נקי, ללא תלותיות כלל.
יש לי משתמש בתחומים אבל אני לא פעיל שם (עדיין).

• הוסף לסימניות
@moishy
אני הצלחתי לעשות התקנה לפונט דרך VBA עם הרשאות מנהל.
והשאלה המעניינת האם אפשר לאחסן בתוך אקסס קובץ של פונט ולעשות משם Copy

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בודאי בתור קובץ מצורף.
אח"כ ניתן לחלץ את הקובץ ע"י שימוש בrecordset
rs.Fields("FontField").SaveToFile strFileName

• הוסף לסימניות
בודאי בתור קובץ מצורף.
אח"כ ניתן לחלץ את הקובץ ע"י שימוש בrecordset
rs.Fields("FontField").SaveToFile strFileName

אבל אני יצטרך כנראה להעתיק למיקום זמני ומשם ע"י הרצת CMD בהרשאות מנהל לתוך c:\windows\font

או שיש לך דרך יותר קצרה?

• הוסף לסימניות
זה בדיוק מה שהייתי עושה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Desktop.rar
    KB 24.3 · צפיות: 59
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה