כללי איך עושים בתוך סגנון הפסקה, שכל הסוגריים יהיו בתו שונה?

• הוסף לסימניות
אני זוכרת שיש דבר כזה, אך לא זוכרת איפה עושים את זה והאינדיזיין שלי באנגלית,
שהסוגריים יהיו קטנות)

• הוסף לסימניות
אפשר בGREP סטייל.
לכתוב את הקוד \(.+?\)
ולבחור סטייל לסוגריים - אני מגדירה בסטייל סוגריים שיהיה 70% בגובה וברוחב הטקסט.

• הוסף לסימניות
איפה הGREP סטייל?

• הוסף לסימניות
ואם את יכולה תפרטי קצת יותר בדיוק, איך מגיעים; ומה עושים; ואיפה לוחצים..

• הוסף לסימניות
לחיצה כפולה על Paragraph Style יש שם לשונית של GREP

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה
הסתדרתי, יצא מעולה,
אני מחפשת גם את הנוסחא של שינוי כל מה שמסומן בקו תחתי שיהיה בסגנון מסוים, לא רק הוסגריים

• הוסף לסימניות
זאת לא נוסחה.
אפשר לחפש עיצוב של קו תחתי, ולהחליף עם סגנון תו רצוי.
(קונטרול+F יפתח לך חלונית החיפוש. בFind Format לוחצים על האייקון הקטן מימין, מסמנים V בUndeline Options [אפשר לרוקן מה שבפנים]. ובChange Format מגדירים סגנון רצוי).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LF4;2093081:
לחיצה כפולה על Paragraph Style יש שם לשונית של GREP

אבל איך אני מגיע להגדרות סוגריים [יעני, איפה אני צריך להזין את הקוד \(.+?\) ]

• הוסף לסימניות
טוב הסתדרתי, תודה רבה לך!

• הוסף לסימניות
זה מה שעשיתי בסוף, עם הקו תחתי, אבל חשבתי שיש דרך קלה יותר כמו הסוגריים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה