איך עושים גיבוי למחשב בדיסק קשיח

• הוסף לסימניות
איך עושים גיבוי למחשב בדיסק קשיח ?
והאם זה משנה שהקשיח מלא כבר בעוד דברים?

• הוסף לסימניות
בדיסק קשיח אחר?
יש הרבה תוכנות כמו אקרוניס וכדו'.
וזה מאד משנה.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי גיבוי בכונן חיצוני דרך גיבוי ושחזור של וינדוס בלוח הבקרה.
רגע, אם יש לי כונן חיצוני של 500 ג'יגה, שעליו גיביתי את המחשב, אני לא יכולה חוץ מזה לשמור עליו עוד קבצים?
מה הבעיה בעצם?

• הוסף לסימניות
זה לא מפריע, אבל לא ניתן לגבות בלי זה.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי כ"כ

אז זה הסיפור יש לי דיסק קשיח חיצוני שהוא חצי מלא
ועכשיו אני רוצה לגבות עליו גם את המחשב
אפשר לגבות עליו את המחשב אפילו שיש עליו דברים אחרים?
ואם כן איך עושים זאת אשמח לשמוע דרך מפורטת

• הוסף לסימניות
אפשר.
פנו למייל שבחתימתי ואסביר בצורה מסודרת יותר.

• הוסף לסימניות
אם כבר, אולי תסביר מעל הפורום שכולם יהנו

• הוסף לסימניות
טוב, אעשה מדריך בעז"ה.

• הוסף לסימניות
עזר למישהו ההשקעה של המדריך?
מחכה לעדכון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1167642:
עזר למישהו ההשקעה של המדריך?
מחכה לעדכון.

לי אישית לא עזר אבל ישר כח על המדריך, ברור שיעזור לרבים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה