כללי איך עושים הערה צדדית מקושרת

• הוסף לסימניות
עזרה בבקשה!
איך אני יכול לעשות בוורד או באינדיזיין הערה צדדית מקושרת, כלומר, לגביי, יש לי את התנ"ך בגוף הטקסט ואני רוצה לכתוב את הפסוק א' ב' וכן הלאה בצד הטקסט.
בקובץ המצורף עשיתי זאת ידנית בטבלה, אך זו עבודה קשה. איך אני יכול לעשות זאת באופן אוטומטי אם יש לי את הפסוקים מוכנסים בגוף הטקסט ואני רוצה להוציא ואתם לצד בשורה המתאימה.
העזרה תועיל מאוד! לא למטרת רווח אלא למען לימוד תורה של תשב"ר. אנו לומדים מתוך זה כ5 שעות ביום...
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• תיקון ירמיה.pdf
    KB 42.7 · צפיות: 53
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י yankl;992660:
עזרה בבקשה!
איך אני יכול לעשות בוורד או באינדיזיין הערה צדדית מקושרת, כלומר, לגביי, יש לי את התנ"ך בגוף הטקסט ואני רוצה לכתוב את הפסוק א' ב' וכן הלאה בצד הטקסט.
בקובץ המצורף עשיתי זאת ידנית בטבלה, אך זו עבודה קשה. איך אני יכול לעשות זאת באופן אוטומטי אם יש לי את הפסוקים מוכנסים בגוף הטקסט ואני רוצה להוציא ואתם לצד בשורה המתאימה.
העזרה תועיל מאוד! לא למטרת רווח אלא למען לימוד תורה של תשב"ר. אנו לומדים מתוך זה כ5 שעות ביום...
תודה רבה!
יש סקירפטים לזה. יש אחד פשוט בחינם של קרנל, ואחד כנראה משוכלל יותר, של הרבס. גגל "in-tools" ותגיע לאתר שלו.

• הוסף לסימניות
יש סקריפט לאינדיזיין שעושה את זה. לוקח סגנון מסויים של תו ו"זורק" אותו לתוך תיבות מעוגנות בצד.
הסתובב פה בפורום.

וכל הכבוד לילדי תשב"ר שלומדים ירמיהו.

• הוסף לסימניות
איך לקרא לסקריפט הזה? כלומר איזה מילים אני צריך לחפש את זה, ההגדרה שלי לא נותנת לי תוצאות, תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה