איך עושים - "זכור אותי"?

• הוסף לסימניות
אתמול לחצתי על קישור מסוים, וזה ניתק אותי כ"חיוך",

ומאז, כל פעם שאני נכנסת אני צריכה להכניס שם וסיסמה ,
שלא כמקודם שהכניסה היתה אוטומטית - איך משנים את זה בחזרה ?

תודה מראש - זה פשוט מציק!

• הוסף לסימניות
זה אמור להשמר אוט' אלא אם כן ביצעת שנוי בהגדרות הקוקיס של האינטרנט.
יכול להיות שחסמת את האתר הזה ספציפית משמירת קוקיס או בכלליות העלת את רמת הפרטיות.
יכול להיות?
שיחקת משהו באפשרויות אינטרנט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;653647:
זה אמור להשמר אוט' אלא אם כן ביצעת שנוי בהגדרות הקוקיס של האינטרנט.
יכול להיות שחסמת את האתר הזה ספציפית משמירת קוקיס או בכלליות העלת את רמת הפרטיות.
יכול להיות?
שיחקת משהו באפשרויות אינטרנט?

תודה לך תמר,
לא שחקתי בהגדרות , אבל בנתיים עשיתי ניסוי נוסף וראיתי שזה הסתדר - כלומר : הוא זכר אותי...:)...
ואני מאוד מקווה שהדבר הזה לא יחזור על עצמו!
ושוב תודה!

• הוסף לסימניות
תנסי לצאת מהאתר
ולמחוק הסטורית אינטרנט
סמני V על כל האפשרויות,
יש שם גם אפשרות של זכירת ססמאות וכו',
אולי אם זה ימחק- האתר לא יזכור אותך.
נסי גם לעבור לדפדפן אחר - זה גם לא אמור לזכור אותך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה