עזרה איך עושים חיפוש באתר נקסט?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות בגד בנקסט
העתקתי את המספר שרשום על התוית של הבגד (יש לי את הבגד)
אבל אני לא מבינה איפה ואיך אני מחפשת את זה באתר
אשמח לעזרה
למשל
יש לי את המספרים הבאים :
407 688 061
784 368 064
194 172 075

תודה רבה

• הוסף לסימניות
הכי פשוט לפתוח צאט עם נציג והוא מוצא לך

• הוסף לסימניות
איפה פותחים צאט עם נציג?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות בגד בנקסט
העתקתי את המספר שרשום על התוית של הבגד (יש לי את הבגד)
אבל אני לא מבינה איפה ואיך אני מחפשת את זה באתר
אשמח לעזרה
למשל
יש לי את המספרים הבאים :
407 688 061
784 368 064
194 172 075

תודה רבה
1768389185506.png

• הוסף לסימניות
הי, מהנסיון שלכם-
ילד בן 4.5 רזה מאדד
לא גבוה במיוחד, רגיל אבל לא נמוך
מה המידה?
רוצה משהו שיעמוד חתיך וטוב אבל לא צמוד נורא
1768812181416.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

צפה בקובץ המצורף 2159840
לא מכירה את הדגם הספציפי הזה.
לדעתי מידה 3 מתלבטת בים גזרה סקיני לסופר סקיני
זה כבר לפי הסגנון שלך, אני (חסידי) צא הייתי לוקחת את הסופר סקיני.

• הוסף לסימניות
יכולה להמליץ מנסיון על הדגם הזה
ילד בן 6 רזה ממש וקצת נמוך לובש מידה 4 (מאמינה שלקחתי גזרה צרה, אין דרך לדעת..)
מה שכן הדגם הזה נקרא שדוהה מהר. למרות שהמכנס האחרון השחור שקניתי נראה טוב ולא דהה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה