מידע שימושי איך עושים חסוי מפלאפון

• הוסף לסימניות
איך מתקשרים מפלאפון פשוט של סמסונג באופן שיראה מספר חסוי
ואיך מחזירים למצב גלוי?
תודה

• הוסף לסימניות
נכנסים להגדרות שיחה.
עוברים משם להגדרות נוספות ושם יש את האופציה של "הסתר מספר" ועוד.
ככה ידוע לי.
יש עוד אפשרות אני חושב, והיא : לפני שמקישים את מספר הטלפון של הנמען אז מקישים גם על כוכבית 43 ואז את מספר הנמען

• הוסף לסימניות
תפריט - הגדרות - שיחה - שלח זיהוי מתקשר כן /לא.

• הוסף לסימניות
נכנסים להגדרות שיחה.
עוברים משם להגדרות נוספות ושם יש את האופציה של "הסתר מספר" ועוד.
ככה ידוע לי.
יש עוד אפשרות אני חושב, והיא : לפני שמקישים את מספר הטלפון של הנמען אז מקישים גם על כוכבית 43 ואז את מספר הנמען
לא -אין הסתר מספר בטלפון זה

• הוסף לסימניות
@גלגל הצבעים - יודע בוודאות ש-#31# [להתקשר כחסוי] לא עולה כסף? אני מעוניין להשתמש בקביעות ללימוד במרחב הקולי - זו הדרך היחידה שלי להתחבר מפלאפון - חשוב לי להיות בטוח שזה לא עולה כסף, אשמח לתשובתך, תודה

• הוסף לסימניות
איך מבטלים את השיחה החסויה אם עשיתי #31# ?
נשאר לי חסוי עכשיו לכל השיחות???

• הוסף לסימניות
@גלגל הצבעים - יודע בוודאות ש-#31# [להתקשר כחסוי] לא עולה כסף? אני מעוניין להשתמש בקביעות ללימוד במרחב הקולי - זו הדרך היחידה שלי להתחבר מפלאפון - חשוב לי להיות בטוח שזה לא עולה כסף, אשמח לתשובתך, תודה
מליון אחוז

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה