מאד יקר מניידים.יש עוד אפשרות אני חושב, והיא : לפני שמקישים את מספר הטלפון של הנמען אז מקישים גם על כוכבית 43 ואז את מספר הנמען
לא -אין הסתר מספר בטלפון זהנכנסים להגדרות שיחה.
עוברים משם להגדרות נוספות ושם יש את האופציה של "הסתר מספר" ועוד.
ככה ידוע לי.
יש עוד אפשרות אני חושב, והיא : לפני שמקישים את מספר הטלפון של הנמען אז מקישים גם על כוכבית 43 ואז את מספר הנמען
גם אופציה זו אין שםתפריט - הגדרות - שיחה - שלח זיהוי מתקשר כן /לא.
נכון,יותר קצר...
#31# ומספר טלפון.
המטרה שלנו היא שנוכל להתקשר למספר של הלמידה במרחב הקולי - ניתן להתקשר רק מחסוי.אגב יש הרבה אפשרויות לגלות מספר חסוי
שלא לדבר על ההמכשירים הלא כשרים שמזהים מיד
לא, פשוט מחייגים למספר הרגיל וזה נהיה שיחה מזוההאיך מבטלים את השיחה החסויה אם עשיתי #31# ?
נשאר לי חסוי עכשיו לכל השיחות???
מליון אחוז@גלגל הצבעים - יודע בוודאות ש-#31# [להתקשר כחסוי] לא עולה כסף? אני מעוניין להשתמש בקביעות ללימוד במרחב הקולי - זו הדרך היחידה שלי להתחבר מפלאפון - חשוב לי להיות בטוח שזה לא עולה כסף, אשמח לתשובתך, תודה
נשאר לי חסוי למספר שחייגתי עם #31#, יש אפשרות לבטל את זה?לא, פשוט מחייגים למספר הרגיל וזה נהיה שיחה מזוהה
דרך ההגדרות בתוך הטלפון, בטוח שלא שיניתם משהו עם ההגדרות?נשאר לי חסוי למספר שחייגתי עם #31#, יש אפשרות לבטל את זה?
לאדרך ההגדרות בתוך הטלפון, בטוח שלא שיניתם משהו עם ההגדרות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: א.פ.ק. 1234 ו-רוצה בחיי2 //