כללי איך עושים טפט באילוסטיירטור?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לשכפל את המהדק על הרקע שיהיו רבים, אך באלכסון איך עושים זאת?
אני נסיתי לעשות ולא יצא כ"כ טוב, מצורף פה דוגמא שנסיתי.

תודה מראש.

קבצים מצורפים

• מהדק.jpg
    KB 94.3 · צפיות: 11
  • מהדק.pdf
    KB 285.7 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
למה אף אחד לא עוזר?
זה מאד דחוף לי!!!!

• הוסף לסימניות
בבקשה............

קבצים מצורפים

• מהדק 2.pdf
    KB 52.9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
יש כמה אפשרויות:
א. ליצור אריח שבו יש מלבן ברקע צהוב (ללא קווי מתאר!)
ועליו המהדק הירוק, באלכסון. (חשוב להקפיד שהמהדק לא יבלוט מחוץ לגבולות המלבן)
לגרור את 2 האובייקטים הנ"ל לתוך חלון Swatches, והרי לכם אריח למהדרין.

ב. נכון יותר - ליצור אריח "ישר", שבו יש רקע כנ"ל, ועליו המהדק הישר (אנכי), (גם כאן חשוב להקפיד שלא יבלוט מחוץ לגבולות האריח)
לגרור לחלון Swatches כנ"ל, כך שנוצר אריח.

ועכשיו - - - הטריק !
מוודאים שהמחשב במצב אנגלית (EN)
לוקחים את כלי הסיבוב
מקישים על מקש הטילדה, שנמצא משמאל למקשי המספרים ונראה כך: ~
ו- מסובבים.
הרפו מכל המקשים (עכבר, טילדה, לחץ עצבני)
מה קבלתם?

• הוסף לסימניות
יש לי אילוסטיירטור בעברית, אז מה התרגום של Swatches ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אתגר;420497:
בבקשה............

איך עשית את זה?
זה יפה אבל הייתי רוצה שזה יהיה מבולגן ולא מסודר, באלכסון אבל מפוזר כאילו...אפשר לעשות דבר כזה?

• הוסף לסימניות
בשביל "מבולגן" אפשר פשוט להפוך את המהדק לסימבול, ו"לרסס" אותו באמצעות כלי תרסיס הסמלים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה