כללי איך עושים טקסט תלת מימדי בפ"ש?

• הוסף לסימניות
כעת כשיש לי את סי אס 5 אני רוצה לנסות לעשות משהו ברעיון הזה:
האם אפשרי? ואם אפשר הסבר בסיסי (השאר אני אשחק)
נגיד, איך עושים עומק? וטקסטורות?

תודה.

• הוסף לסימניות
בדוגמא הזו, אני חושבת שעושים באילוסטרטור את בסיס התלת מימד, גם הפרופיל בהבלטה מופיע באילוסטרטור
ואח"כ עיבוד של אור וצל בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
וסתם כך?
(הלקוח רוצה תלת מימד ואת זה אהבתי)
האם חייבים לעבור דרך אילוס'?

• הוסף לסימניות
יותר קל, מהיר ופשוט.
לא ידוע לי שאפשר ליצור תלת מימד בפוטושופ, אפשר לעבד אותו (מרקם, זויות וכו') אך זה על בסיס מוכן מתוכנה אחרת, אך ליצור אותו אני לא בטוחה.
אולי בCS5 כבר אפשר.

• הוסף לסימניות
צריך לעבוד על כל אות בנפרד, וההמשך לפי הידע שלך בעיבוד, לתת צבע, שיטת שילוב הבהרה +הכהיה, טקסטורה או מברשות אם חסר וכו' וכו'

את יכולה להיעזר גם באתר של קוויקסופט http://creativeme.co.il/
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש בפוטושופ CS5 זה נקרא רפוזה.
זה ממש לא תלת של אילוס.
זה ככל הנראה נעשה בתוכנת תלת מימד ששם העבודה מותאמת לדבר הזה ונעשה תוך דקות.

• הוסף לסימניות
אולי אני עובדת בשיטה איטית, אבל אני נותנת באילוס תלת מימד, אח"כ מפרקת (expand)
ואח"כ נותנת מעברים, יוצא יפה (אפשר אח"כ לשכלל בפוטושופ עם הברקות וכדו')

• הוסף לסימניות
אפשר אפ' בוורד להכין את התלת מימד, לשמור בPDF, ולפתוח בפוטושופ,
ובעזרת מטה הקסם לחלק את האותיות עצמן מהחלק הצדדי שלהן,
(לכן עדיף לפני"כ לקבוע בוורד ניגודיות בין האותיות לצדדים, כדי שייתפסו טוב)

אחרי זה אפשר לשחק עם האור וצל, ואפשר להוסיף בליטה על האותיות עצמן.

• הוסף לסימניות
אני יודע שאפשר ומכיר את הדרך אבל אפשר גם לצייר אותו מחדש פיקסל אחר פיקסל בפוטושופ.
אבל שימו לב להשתקפויות בתוך האותיות.
להצללות המדיוקות באותיות ביניהם ומתחתם.
זה בד"כ תוכנת תלת שעושה את זה וכן פוטושופ היום יש לו את היכולות לעבוד עם תלת ותאורה.

• הוסף לסימניות
טוב, אז עבדתי בדרך הארוכה והבטוחה
אבל עכשיו זה לא מאד קריא
(לא להיבהל מהטקסט זה ספר הדרכה למתחזקים- בנושא)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה